EXCLUSIV Solistul trupei americane House Of Pain, Everlast, susţine un concert în...

EXCLUSIV Solistul trupei americane House Of Pain, Everlast, susţine un concert în cadrul festivalului Plai de la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

everlastChiar dacă organizatorii festivalului Plai au decis să nu facă publice numele artiştilor care vor urca pe scena mare a festivalului din acest an, am aflat numele headliner-ului care va fi prezent la Timişoara în data de 11 septembrie. Este vorba de celebrul muzician american Everlast, cunoscut drept fondatorul trupei House Of Pain, care şi-a anunţat acest concert pe pagina de Facebook, postarea fiind mai apoi ştearsă. Pe numele său adevărat Erik Francis Schrody, muzicianul american Everlast a devenit cunoscut ca frontmanul trupei House Of Pain, dar a făcut parte şi din supergrupul La Coka Nostra. Acum 15 ani, Everlast a câştigat un premiu Grammy pentru „Best Rock Performance by a Duo or Group with Vocal“ alături de Carlos Santana pentru melodia „Put Your Lights On.”.


Primul album al trupei House Of Pain apărut în 1992 a generat superhitul Jump Around produs de DJ Muggs, iar o altă piesă extrasă din acest disc l-a avut ca invitat pe rapperul B – Real din trupa Cypress Hill. Cel de-al doilea album solo al lui Everlast Whitey Ford Sings the Blues a apărut în 1998 şi a generat single-ul de succes What It’s Like.

Printre artiştii anunţati până acum la scena de party a evenimentului se numără Marcus Intalex, S.P.Y, Dudu (anonimTM), Kapno (Soundclash) Rudeness (Freenetik Cru), Congo Natty ft. Congo Dubz, Nãnci and Phoebe, Jubei, Mighty Boogie şi K – Lu. Cea de-a zecea ediţie a festivalului Plai, va avea loc în perioada 11 – 13 septembrie la Muzeul Satului Bănăţean. Preţul abonamentului pentru trei zile de festival este de 90 lei în perioada de pre – sale (până în 1 septembrie), după care preţul acestora va fi de 110 lei, cu sau fără camping inclus.. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim (online sau la magazinele Orange, Vodafone, Germanos şi reteaua librăriilor Cărtureşti), sau la Ambasada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.