„Fă-ţi poftă de o faptă bună”. Prăjituri de casă vândute în scop...

„Fă-ţi poftă de o faptă bună”. Prăjituri de casă vândute în scop caritabil la Timişoara, în sprijinul unei tinere care luptă pentru viaţă după ce a vrut să devină mămică. Cum o poţi ajuta

0
DISTRIBUIȚI

florina gogiuman

O tânără din Timişoara şi-a dorit din tot sufletul să devină mămică şi aproape că a plătit cu viaţa pentru asta. Din cauza unor complicaţii apărute în timpul procedurilor medicale care ar fi ajutat-o să poată să aducă pe lume un copil, Florina a suferit un stop cardio-respirator. Acum, timişoreanca în vârstă de 33 de ani luptă să se recupereze pe un pat de spital din Târgu Mureş. Pentru că Florina Gogiuman are leziuni cerebrale, tratamentul de recuperare este unul foarte costisitor.

Impresionaţi de drama prin care Florina trece, colegii ei s-au mobilizat pe Facebook şi organizează o acţiune de strângere de fonduri inedită. Astfel, timişorenii cu suflet mare sunt invitaţi să participe la un delicios „Cookie Fair”, unde vor putea savura prăjituri de casă făcute de colegii Florinei. Prăjiturile de casă vor fi vândute în scop caritabil în data de 7 septembrie, între orele 10.00 – 16.30, în Lobby clădirea C din cadrul City Business Centre din Piaţa 700.

florina gogiuman

„Florina are nevoie de tratament îndelungat într-o clinică neurologică de specialitate.


Costurile sunt însă foarte ridicate. Noi, colegii, ne-am organizat să o ajutăm pe Florina! Te rugăm să ne fii alaturi în acțiunea de strângere de bani pentru tratamentul de recuperare foarte costisitor de care Florina are nevoie. Vino și cumpără prăjituri de casă făcute personal de noi! Toţi banii adunaţi vor fi donaţi pentru Florina! Fă-ţi poftă de o faptă bună!”, au scris colegii Florinei pe pagina de Facebook a evenimentului „Cookie Fair”.

Donaţii se pot face în contul soţului Florinei, Adrian Gogiuman – Cod IBAN: RO75INGB0000999904977892, ING BANK (cont RON).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.