Primarul Nicolae Robu i-a detronat pe Deepcentral, Antonia şi 3rei Sud Est...

Primarul Nicolae Robu i-a detronat pe Deepcentral, Antonia şi 3rei Sud Est de Ziua Timişoarei, la capitolul popularitate. De ce a dat autografe

1
DISTRIBUIȚI

robu autografe

Super spectacole sâmbătă, seara în centrul capitalei Banatului. Evenimentele dedicate celebrării Zilei Timişoarei au debutat cu dreptul, astfel că atmosfera a fost una încinsă la spectacolele susţinute de Deepcentral, Antonia şi 3rei Sud Est. Show-ul a început la ora 20.00, iar centrul s-a umplut, încet, de spectatori. Fie că au ales să privească spectacolele de la terase sau din picioare, cert este că participanţii s-au distrat pe cinste şi au fredonat de zor refrenuri celebre.


Nici dansul nu lipsit din repertoriul spectatorilor Artiştii invitaţi au dat şi ei la rândul lor tot ce a fost mai bun şi au interacţionat cu publicul stârnind ropote de aplauze.

Dacă Antonia şi Deepcentral sunt artişti relativ noi pe scena muzicală din România, în jurul orei 22.30 Piaţa Victoriei a devenit neîncăpătoare pentru fanii 3rei Sud Est. Refrenuri ale unor piese precum „Amintirile” i-au făcut pe aceştia să îşi amintească de vremurile în care concertau în Discoland sau Park Place. Pe scurt se poate spune că seara de 1 august a găzduit cel mai de succes eveniment organizat de Primăria Timişoara în acest an, dacă este să ne luăm după numărul participanţilor.

Ajuns la concert spre finalul recitalului celor de la 3rei Sud Est, primarul Nicolae Robu a arătat cine este adevărata vedetă a serii. Asta pentru că în vreme ce artiştii prestau de zor pe scenă primarul Nicolae Robu s-a pus pe dat autografe copiilor care aşteptau cu carneţelele lângă gard. Întrebat de PRESSALERT.ro de ce nu a refuzat să dea autografe, pentru că nu este o vedetă, ci un om politic, Robu a spus că „eu sunt o personalitate complexă”. Apoi edilul a intrat în cafeneaua de lângă Operă, nu înainte de a estima că la eveniment au fost circa 30.000 de spectatori.

1 COMENTARIU

  1. Sper din suflet ca, de ziua (zilele) Timisoarei, primarul nu va rata ocazia de a se urca pe scena sa-si incante alegatorii cu ultimele sale compozitii. Exista si precedente la politicieni, de exemplu Orza la manifestari similare, sau, in cercuri mai restranse, Igas, Orban, Udrea si cati or mai fi. Asa iti castigi notorietatea in tara asta, nu trebuie sa te pricepi la administratie sau politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.