EXCLUSIV Martorul pentru care liderul interlop Sorin Udrea a făcut scandal la...

EXCLUSIV Martorul pentru care liderul interlop Sorin Udrea a făcut scandal la proces, ridicat de pe stradă și dus la DIICOT UPDATE Decizia procurorului

1
DISTRIBUIȚI

 

dragan samir 2

Acțiune surpriză a DIICOT și a polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Timiș – Drăgan Samir a fost ridicat de pe stradă, în urmă cu puțin timp, și dus la sediul DIICOT pentru audieri. Drăgan Samir a fost martor în dosarul în care a fost trimis în judecată gruparea condusă de liderul interlop Sorin Udrea, martorul fiind victima unei tâlhării. Când a făcut o tranzacție cu țigări de contrabandă cu Cosma Viorel, zis „Vio Blondu”, acesta i-a pus cuţitul la gât şi l-a obligat să sară din maşină, fără a-i mai plăti.


După ce a dat o declaraţie în care a povestit tot ce s-a întâmplat, Samir Drăgan a dispărut şi nu a mai venit când a fost chemat de judecător. A apărut la ultimul termen de judecată de bună voie, iar Udrea a făcut scandal pe holul instanţei atunci când procurorul a încercat să discute cu Drăgan Samir, interlopul punându-se la un moment dat în faţa acestuia. În timpul audierilor, Samir a negat declaraţiile date, susţinând că a fost presat de procuror, însă s-a încurcat în detalii.

Drăgan Samir a fost ridicat, astăzi, de pe stradă, când cobora cu un prieten din blocul de pe strada Uranus din Timişoara, unde şi-a închiriat o garsonieră. „De plăcere am venit”, a comentat Samir când a fost întrebat de ce a fost adus la DIICOT, acesta încercând să-şi ascundă faţa. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Drăgan Samir este suspect pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă şi a fost pus sub control judiciar de către procuror, având interdicţia de a părăsi ţara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.