Primarul Nicolae Robu, decizie DURĂ în cazul terasei extinse ilegal de bucătarul...

Primarul Nicolae Robu, decizie DURĂ în cazul terasei extinse ilegal de bucătarul Antonio Passarelli în Parcul Alpinet. Cum se va face intrarea în legalitate

2
DISTRIBUIȚI

terasa-parc-alpinet debanat

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, urmează trendul impus în vara acestui an și dispune demolarea unei noi terase amenjate ilegal. Construcția îi aparține bucăratului Antonio Passarelli, care și-a ridicat, în Parcul Alpinet, o terasă pentru care obținuse autorizație de construcție. Din cauză că pe spațiul licitat era și un copac pe care a Passarelli nu a vrut să îl taie, acesta și-a extins terasa amenjată cu titlul de construcție sezonieră, fără a mai cere vreun acord din partea autorităților.

Situația a fost discutată și marți în plenul Consiliului Local Timișoara, acolo unde bucătarul a spus că de fapt el a dorit amenajarea unei locații speciale, o primă terasă care să fie deschisă și iarna.


Primarul Robu a cerut ca serviciul juridic să spună dacă se poate aproba extinderea terasei. Practic, Passarelli a primit aprobare pentru a construi o terasă de 92 de metri pătrați, însă a ajuns la construirea unei terase de 140 de metri pătrați. În vreme ce bucătarul a fost apărat de consilierul local Adrian Orza, alături de care a avut și o emisiune culinară, acțiunile italianului au fost condamnate de consilierul Flavius Boncea, care a cerut intrarea în legalitate, fără târguială sau permisiunea de a încălca legea.

Astăzi, primarul Nicolae Robu a anunțat că a ajuns la o decizie în cazul terasei. „Am cerut să se ia mai repede o decizie cu privire la terasa Passarelli. Am accelerat lucrurile și am lămurit că nu se poate accepta sub nicio formă ocuparea unei suprafețe mai mari decât cea care a făcut obiectului licitației. Nici prezența acelui copac și nici alte lucruri nu pot justifica schimbarea suprafeței pe care se face o unitate comercială în raport cu ceea ce a făcut obiectul unei licitații. Prin urmare, eu am cerut administratorului public și arhitectului-șef să ia măsuri pentru aducerea terasei la o suprafață ocupată la sol care să fie fix cât a scris în caietul de sarcini și în acest scop le-am solicitat să marcheze concret suprafața respectivă cu țăruși, să nu mai fie niciun fel de discuție ulterioară”, a declarat Robu.

Sursa foto: debanat.ro

2 COMENTARII

  1. Draga Loredana Codrut, nu discut daca e ok sau nu hotarirea lui Robu, sau ce a facut Antonio, discut despre faptul ca TU categoric ai vrut sa lovesti in Antonuio Passarelli. Si ai facut-o la modul josnic si neprofesionist, lucru care te descalifica dinstart.
    Il tot numesti pe Antonio „bucatarul”, vrind pesemne sa-ti exprimi dispretul.
    Antonio este CHEFF, daca nu stii ce inseamna asta consulta niste lieratura de specialitate, ca sa vezi ca re e diferenta dintre „chef” si „bucatar”. E ca si cum ai zice unui medic ca e felcer. Sau ca tu ai fi jurnalista !
    Tu, fata draga, n-ai nimic comun cu jurbalismul, esti doar o marita platita sa scrie mizerii despre cineva care nu-ti place tie, sau, si mai rau, te-a platit s-o faci/
    Asta n-are nimic comun cu jurnalismul, ci cu servilismul.

    • Loredana Codrut a scris un articol mult prea bland raportat la ce a facut acest curatator de morcovi, denumit mai nou printr-un neologism. Abuzul produs in Parcul Alpinet frizeaza penalul, atat scoaterea la licitatie a unui amplasament pentru alimentatie publica in mijlocul unui parc traditional timisorean, cat si trantirea unei constructii monstruase si ilegale, neresepctand niciun fel de rigori legale. Sustinatori in contul unei ciorbe se gasesc oriunde, Romania, Italia…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.