EXCLUSIV Veste DEVASTATOARE pentru fostul primar al Timișoarei Ciuhandu și pentru secretarul...

EXCLUSIV Veste DEVASTATOARE pentru fostul primar al Timișoarei Ciuhandu și pentru secretarul Cojocari, primită, astăzi, de la instanță. Vezi reacţia lui „nea Jean”

5
DISTRIBUIȚI

cojocari ioan la parchet 2

Secretarului Primăriei Timișoara Ioan Cojocari și fostului primar Gheorghe Ciuhandu li s-au năruit, astăzi, ultimele speranțe în disputa pe care o aveau cu Curtea de Conturi pe tema finanțării echipei Politehnica Timișoara a lui Marian Iancu. Vă reamintim că auditorii au stabilit că zecile de milioane de lei date atât de Primăria Timișoara, cât și de Consiliul Județean Timiș au fost alocați ilegal deoarece instituțiile publice nu puteau da bani unei societăți pe acțiuni. Reprezentanții Primăriei Timișoara au atacat în instanță raportul Curții de Conturi, dar au pierdut atât la Tribunalul Timiș, cât și la Curtea de Apel Timișoara. Secretarul Cojocari nu s-a lăsat și a încercat o ultimă variantă de scăpare – a făcut o acțiune de revizuire invocând un document semnat de o directoare din Curtea de Conturi în care aceasta susținea că finanțarea ar fi fost legală. Astăzi, Curtea de Apel Timișoara a respins definitiv cererea de revizuire, nemaiexistând nicio cale de a ataca raportul Curții de Conturi care prevede printre altele obligația instituției de a recupera banii de la cei indicați ca fiind vinovați.


Vă reamintim, că între timp, DNA i-a pus sub acuzare pe Ciuhandu, Cojocari și alți angajați ai Primăriei Timișoara pentru această finanțare ilegală de 21,7 milioane lei, acuzându-i de abuz în serviciu.

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a comenta decizia instanţei, Ioan Cojocari, căruia i se spune „nea Jean” a încercat să minimizeze înfrângerea, declarând „nu mă interesează treaba asta. Eu am făcut revizuirea înainte să vină motivarea Curţii de Apel Timişoara când toţi au sărit la gâtul meu să îmi dau demisia. În motivare nu se spune că este o problemă cu hotărârea de consiliu, care este în continuare în vigoare, neatacată şi că trebuie să se verifice legalitate. Nu m-a mai interesat acest proces după ce am văzut motivarea. Nu mai avea nicio valoare acest proces. Toate condiţiile sunt întrunite de legalitate. Nu există prejudiciu până în momentul de faţă. Auditorii spun că e un prejudiciu estimat. Aşa pot să spun să estimez şi eu că dacă trece avocatul Carmen Obârşanu (cea care a reclamat la DNA ileglitatea finanţării, n.a) pe lângă muzeu îi poate cădea o cărămidă în cap. Dar nu o să-i cadă. Aşa că nici nu este relevant acest proces”.

5 COMENTARII

  1. In final o insinuare mafiota ..
    Las ca exista viata si dupa parnaie
    Mischie, becali, babiuc, nastase, copos, remes, solomon
    Oamenii cu foncti esi buzunar mai mare au intrat si au iesit..mai tacuti
    Il pot consilia psihologic, desigur estimand o estimare de ..condamnare cu executare.

  2. CEI MAI MARI ESCROCI DIN TIMISOARA CARE AU DISTRUS TOT ORASUL ,CU BUNA STIINTA,AU INCURAJAT FALSURILE FACUTE CU VILELE DIN TIMISOARA.
    AR FI CAZUL SA DEA SOCOTEALA PENTRU TOATE SI PENTRU INBOGATIRILE LOR IN TARA SI IN STRAINATATE

  3. Un fleac, nici 5 milioane de euro. Le ramane grosul. Chiar daca fac inchisoare, iau cu „fara executare” sau un an doi cu executare, mai scriu ceva carti (poate le si au pregatite), vor avea buna purtare, varsta o au asa ca ies dup cateva luni si se bucura de viata ei si familia lor.

  4. Rog frumos colegiul redactional sa nu mai insereze text cu culoarea galbena. Nu se poate deslusi. In cazul de fata : DNA i-a pus sub acuzare pe Ciuhandu, Cojocari și alți angajați ai Primăriei Timișoara pentru această finanțare ilegală de 21,7 milioane lei

  5. TOT CENTRUL CUMPARAT DE ROMI PE BANI DE NIMIC IN FRUNTE CU JUDECATORI SI ANGAJATI AI PRIMARIEI….PROPRIETATI CUMPARATE ILEGAL DE OAMENI CU AVERI IMPRESIONANTE CARE NU AU DE UNDE SA JUSTIFICE ,,AVERIILE” OARE AU FURAT?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.