ACS Poli, fără gol în ultimul meci înaintea duelului cu Steaua din...

ACS Poli, fără gol în ultimul meci înaintea duelului cu Steaua din Cupa Ligii. Ce au făcut timișorenii în testul de la Belgrad

0
DISTRIBUIȚI

12112468_1173486382680909_3611348254535426422_n

ACS Poli a mers azi peste graniță pentru un test în pauza campionatului. Tehnicianul Florin Marin a folosit două formule aproape diferite pentru fiecare repriză în parte a amicalului cu sârbii de la Rad Belgrad. În ciuda modificărilor efectuate ultima partidă înainte de reîntâlnirea cu Steaua, care va fi în Cupa Ligii, s-a încheiat cu scor alb, 0-0.

Singurii rămași în teren după pauză au fost Belu, Scutaru, Neagu și Artean. Echipa gazdă, locul 11 în primul eșalon, pune accent pe tineri, drept dovadă are echipă în UEFA Youth League, precum FC Viitorul.

Echipa din Liga I a avut prima șansă, prin Elek, dar, scăpat singur, golgheterul timișorenilor a fost deposedat de un fundaș în extremis.


Peste patru minute FK Rad putea deschide scorul prin Nenadovic, care a reluat cu capul puțin pe lângă vinclu. Prima repriză a mai consemnat ocazii notabile pentru Elek și Bărbuț, care nu au găsit însă drumul spre gol. În partea a doua a fost rândul altei perechi ofensive să-și treacă în cont ratări la poarta sârbilor. Rufino, în două rânduri, și Popovici, au fost la fel de ineficienți în preajma careului. Primul a ratat din șase metri după o lovitură liberă bătută excelent de Hernandez în minutul 67. Pe final, dar poate prea târziu, în minutul 90, și-au făcut apariția pe teren și juniorii Sebastian Mailat și Andrei Sântean Mezin. Luchin, Zicu, Melinte și D. Popescu au fost menajați, în timp ce Ovidiu Popescu e la naționala de tineret și va întâlni mâine Luxemburgul într-un meci din preliminariile Euro 2017.

S-a încheiat până la urmă 0-0 și ACS Poli rămâne consecventă și în amicale în ceea ce privește numărul mic de goluri marcate sau cel al remizelor numeroase. Următorul joc al timișorenilor va fi pe 15 octombrie în sferturile Cupei Ligii pe terenul Stelei, în unică manșă.

ACS Poli Timișoara

Repriza I:  Kirschstein – Belu, Cânu, Scutaru, Neagu, Sarmov, Artean, Llorente, Bărbuț, Goga, Elek

Repriza a II-a: Smaranda – Belu, Bocşan, Scutaru, Neagu – Artean – Popovici, Croitoru, J. Hernandez, Curtean – Rufino. Au mai intrat: Mailat și Mezin Sântean.

Foto: Facebook / ACS Poli

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.