Pasionaţii de IT îşi dau întâlnire la Timişoara pentru a dezvolta proiecte...

Pasionaţii de IT îşi dau întâlnire la Timişoara pentru a dezvolta proiecte inedite. Ce eveniment de amploare are loc şi cum sunt recompensaţi câştigătorii

0
DISTRIBUIȚI

programator it

Peste 500 de pasionaţi de IT îşi dau întâlnire, la începutul lunii noiembrie, la Timişoara pentru a participa la cel mai mare hackathon de software şi hardware din zona de sud-est a Europei. Este vorba despre cea de-a doua ediţie a HackTM, care va avea loc în capitala Banatului în perioada 6 – 8 noiembrie.

La eveniment se pot înscrie pasionaţi de inovaţii tehnologice actuale, indiferent de vârstă sau de nivelul de pregătire profesională: elevi, studenţi, angajaţi sau specialişti din domeniul IT.


Participanţii vor dezvolta proiecte individuale sau grupaţi în echipe, domeniile principale de acţiune fiind city projects, automotive, eHealth, game development, open, dar şi junior league coding.

La final, cele mai bune proiecte dezovoltate în cadrul hackathonului vor fi premiate cu diferite gadgeturi, bilete la conferințe internaționale, dispozitive hardware și o serie de alte premii speciale. Membri echipei câştigătoare a marelui premiu se vor alege cu un bilet la Mobile World Congress din Barcelona, în valoare de 800 euro.

Persoanele interesate se pot înscrie la HackTM începând de astăzi accesând pagina evenimentului http://www.eventbrite.com/e/hacktm­2015­tickets­18846888551. HackTM este organizat de Timişoara Startup Hub, Asociaţia Banat IT, împreună cu reţeaua de comunităţi IT locale şi o echipă de voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.