Vor să ZBOARE sus primăvara asta: CH Poli câștigă ușor meciul jucat...

Vor să ZBOARE sus primăvara asta: CH Poli câștigă ușor meciul jucat ”din obligație” cu Odorhei. Vezi reacția tehnicianului timișorean al oaspeților, Vlad Caba, la evoluția ștearsă a elevilor săi FOTO

0
DISTRIBUIȚI

handbal poli (16)

CH CSU Politehnica a încheiat sezonul regulat al Ligii Naționale cu un succes facil obținut în fața Odorheiului. A treia clasată a fost condusă în marea majoritate a timpului la o diferență mare de către alb-violeți. 28-21 a fost scorul final pentru gazdele bănățene, care se pregătesc acum cu optimism de duelul din play-off cu Steaua.

Indiferent de rezultatul de azi Poli stagna pe 5, loc de play-off, dar care nu oferă avantajul mai multor partide acasă în sferturi. La pauză scorul era 15-10 după ce amfitrionii s-au desprins ușor și devreme în joc. Ecartul a ajuns și la +7, diferență care avea să se înregistreze și la final. Oaspeții au punctat doar o dată în ultimele zece minute, ceea ce l-a determinat pe antrenorul Vlad Caba să-și ia peste picior elevii: ”Ăla e șut?”, și-a criticat timișoreanu elevii. Odorheiul ”s-a bucurat” și de câteva vociferări din tribună, pentru rezultatul slab cu Steaua, remiză acasă, în runda precedentă.

La final Vlad Caba avea să facă din nou câteva remarci pe seama jucătorilor săi. ”A fost atât de importantă partida cât o face sistemul competițional, de doi ani de zile… Speram totuși la o implicare mai mare, nu un meci de vacanță. Reacția a fost inversă, pentru unii n-a reprezentat decât jumătate din distanța în Serbia sau Macedonia, pentru acasă. Meciul nu a avut miză, dar nu ia din meritele echipei gazdă, care a jucat meciul ca pe unul decisiv. Victoria e pe deplin meritată. Jucătorii mei cred că au avut liber de dinainte de meci. E o pauză binemeritată”, a comentat Vlad Caba, a cărui echipă va întâlni Turda în play-off.

Chikovani, Fenici și Halcă au marcat câte cinci goluri pentru alb-violeți astăzi. Lasica (4 goluri), Timofte (3 -toate din 7 metri), L. Ștefan, Grigoraș (câte 2), Pejovic și Wokan (1), au fost ceilalți marcatori ai lui CH Poli. După cum se vede Pero Milosevic a avut oportunitatea să trimită și jucători mai tineri pe final. Odorheiul poate să se consoleze doar cu faptul că a avut doi marcatori mai buni: Mihalcea și Talaș, cu câte șase reușite.

”Adevărul e că sunt foarte mulțumit. Am pierdut puncte pe greșelile noastre. Vom continua să jucăm astfel. A fost o partidă bună în apărare, cu disciplină în atac, sunt foarte mulțumit. Am avut multe probleme, multe absențe, dar la final am făcut o treabă bună. Am respectat Odorheiul, are jucători buni pe toate posturile, ne-am pregătit pentru a câștiga”, a declarat la final Pero Milosevic.

După pauza de campionat, în care au loc și meciurile de Cupă, urmează importantul test cu Steaua, primul va fi în deplasare.


Jucătorii sunt optimiști. ”Am demonstrat mereu că suntem buni acasă, jucăm curat. Poli nu se dă bătută în Sala Olimpia indiferent de probleme. Cred că am terminat sus, unde mulți nu se așteptau. Obiectivul a fost îndeplinit, așteptăm play-off-ul, să ducem Poli acolo unde trebuie să fie. Echipa cea mai în formă va câștiga, jucăm primul meci la ei (n.r. Steaua), o să fie greu, sigur că aici va fi un meci foarte strâns. Noi ne dorim să fim cât mai sus, ca jucător vorbesc, dorim să încheiem cu o medalie”, a subliniat Demis Grigoraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.