OFICIAL Sorin Grindeanu este candidatul PSD Timiș pentru șefia consiliului județean. Care...

OFICIAL Sorin Grindeanu este candidatul PSD Timiș pentru șefia consiliului județean. Care crede că sunt singurii oameni care au șanse la primărie și CJT

3
DISTRIBUIȚI
zgonea-birsasteanu-grindeanu2 Sorin Grindeanu este candidatul PSD Timiș
Sorin Grindeanu este candidatul PSD Timiș pentru CJT. Foto: Adrian Pîclișan

Oficial, Sorin Grindeanu este candidatul PSD Timiş pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş. Anunţul a fost făcut de preşedintele executiv al PSD, Valeriul Zgonea, astăzi.

„Dacă la Primăria Timişoara ştim cine candidează, pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş este foarte important acest om care va conduce echipa PSD şi care va reprezenta public proiectul pe care îl vom pune pe masa timişorenilor. Biroul Permanent Judeţean a aprobat cu o singură abţinere că propunerea organizaţiei judeţene este Sorin Grindeanu.


Cred că este o propunere normală, o soluţie în concordanţă cu principiile pe care le avem ca partid social-democrat. Venim în faţa oamenilor cu un om care nu învaţă pe spatele timişorenilor, om un care şi-a construit întreaga carieră pe muncă şi responsabilitate. (…) Sunt încă oameni în acest judeţ care trăiesc cu WC-ul în fundul curţii. Celor care trăiesc deja cu standarde europene trebuie să le oferim un proiect de calitate şi celorlalţi condiţii normale pentru secolul nostru”, a declarat Zgonea. Preşedintele executiv a conchis că acest tandem (n.r Sorin Grindeanu pentru CJT şi Florin Bîrsăşteanu pentru Primăria Timişoara) este creditat în sondaje de opinie cu peste 50%.

Orgoliul politic, o problemă

Sorin Grindeanu a promis că va intra în cursa pentru a câştiga şi a declarat că „dorinţa mea este să le propun timişorenilor un parteneriat pentru viitor care să imprime judeţului nostru un ritm nou, o direcţie nouă, corectă, profesionalism şi responsabilitate în actul administrativ. Cred că s-au pierdut foarte multe oportunități de către județul nostru, fie că vorbim de consiliul județean, fie că vorbim de primării, de parteneriate pe care puteam să le facem în toți acești ani. Nu s-a trecut peste orgoliul politic al reprezentanților în aceste funcții și să se vadă binele comun”. Practic, Grindeanu a conchis că în cursa pentru şefia CJT şi pentru conducerea Primăriei Timişoara unicii competitori sunt el şi Alin Popoviciu, respectiv Nicolae Robu şi Florin Bîrsăşteanu.

3 COMENTARII

  1. De ce dle.Grindeanu aveti o mare dilema referitor ca parte din populatia rurala are WC in fundul curtii ?PT. ACEST LUCRU AR TREBUII SA FIE VINOVAT DL.BOJIN CARE A CONDUS 4 ANI JUDETUL.Trebuie sa reamintim acest lucru ,iar apropo ,daca ajungeti sef CJT. tot ,,fratelui” Maran i se vor da preferential lucrari de infrastuctura in judet ???????????/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.