O victorie și un eșec pentru Ripensia Timișoara în primele teste. Ce...

O victorie și un eșec pentru Ripensia Timișoara în primele teste. Ce jucători se despart de roș-galbeni

0
DISTRIBUIȚI
13669681_1001965173235405_6430042563269618674_n
Ripensia Timișoara a fost învinsă la Șag. Foto: Ripensia Timișoara / Facebook

FC Ripensia Timișoara a disputat primele amicale pentru pregătirea Ligii a III-a. Deși jocurile au fost cu grupări de ligă inferioară, rezultatele au fost strânse: 4-3 cu Unirea Tomnatic, respectiv 1-2 cu Timișul Șag. Roș-galbenii testează în această perioadă numeroși tineri, dar nu s-au decis încă asupra numelor pe care vor conta în noul sezon. În schimb, formația cu nume de legendă s-a despărțit de câteva nume notabile.

După ce au avut nu mai puțin de 12 nume noi la reunire, Ripensia a disputat în weekend, la Tomnatic, cu localnica Unirea, primul joc amical al verii. Cei care au lăsat o impresie plăcută au fost puștii sosiți de la ACS Poli, Denis Golda și Eduard Codrean fiind marcatorii echipei, primul reușind chiar o triplă în victoria strânsă totuși, 4-3 pentru roș-galbeni cu gruparea de tradiție ce evoluează în ”Județ”.

Ieri, ”Ripi” a avut parte de un nou test, la Șag.


Deși la pauză timișorenii conduceau cu 1-0 după o reușită splendidă a aceluiași Golda, după pauză, formația Timișul din Liga a IV-a a răsturnat tabela. Ambele reușite au fost realizate de Marius Călin. Ripensia Timișoara a jucat contra Șagului în formula: Radulescu – Grunță (Deva), Vasiliu (Banatul), Apro, Drăghici (Craiova II) – Ungureanu, Francescu, Briciu, Popan (ACS Poli) – Golda (ACS Poli) – Mediop. Repriza a II-a: Stoica – Luca, Ognjen (Zrenjanin), Ștreangă, Braniște, Codrean (ACS Poli), Mânecan, Ștoi, Nanu, Zaluschi, Olărescu (Electrica). Antrenor: Remus Steop.

Despărțire nedorită

Deși făcea parte din planurile pentru C, fundașul stânga Andrei Popescu, jucător U19, a lăsat Ripensia aparent pentru colega de eșalon Mama Mia Becicherecu Mic. Conform Fotbal vest din lotul vechi a plecat Mihai Stancu și atacantul Sturza. O situație aparte e cea a lui Adrian Zaluschi, mijlocaș căruia i-a expirat contractul și nu se știe încă dacă va continua în Ciarda Roșie. Mânecan și Ognjen Ducic, jucătorul sârb în vârstă de 19 ani, par certitudini în ceea ce privește jucătorii noi. Ceilalți tineri urmând să fie în continuare testați iar discuțiile depind și de situația lor contractuală.

Următorul amical al ripensiștilor va fi sâmbătă, de la ora 11, la Urseni, cu Flacăra Făget (L4). Alte teste sunt programate astfel: la CSM Școlar Reșița (3 august), cu Gloria Cermei (10 august), la Millenium Giarmata (13.08) și cu Național Sebiș (17.08).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.