Direcţia 5 şi Vunk cântă la Festivalul Bega Bulevard. Când are loc...

Direcţia 5 şi Vunk cântă la Festivalul Bega Bulevard. Când are loc cursa răţuştelor, organizată în scop caritabil

0
DISTRIBUIȚI
Cursa Răţuştelor are loc în 4 septembrie, pe Bega.
Cursa Răţuştelor are loc în 4 septembrie, pe Bega.

S-a stabilit data la care va avea loc unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri din Timişoara. Este vorba de ediţia a IX-a a Bega Bulevard, care se va desfăşura în perioada 2 – 4 septembrie între Podul Mitropolit Şaguna (Tinereţii) şi Podul Traian. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Timişoara, organizatorii festivalului, agenda evenimentului cuprinde o serie de concerte, spectacole şi numeroase activităţi pentru copii, ateliere de desen, pictură, face painting, expoziţii şi standuri de informare cu activităţi interactive, culturale şi artistice.

Unde merg fondurile strânse la Cursa Răţuştelor

Astfel, timişorenii se vor putea bucura de concerte susţine de Direcţia 5 sau Vunk, vor putea admira o defilare a ambarcaţiunilor pe Bega şi vor asista la o simulare a unei acţiuni de salvare pe apă a Formaţiei SALVO.


De asemenea, pentru micuţi va fi pregătit un spectacol de magie, dar şi demonstraţii de dans sau de scrimă.

Nu va lipsi nici tradiţionalul concurs de răţuşte de plastic. În total, 5.000 de răţuşte se vor întrece pe Bega, în data de 4 septembrie, de la ora 17.00, în scop caritabil. Anul acesta, fondurile strânse se vor îndrepta către Spitalul Judeţean Timişoara, pentru amenajarea şi dotarea Clinicii Ortopedie II, în vederea prevenirii şi controlului infecţiilor nosocomiale.

Toate manifestările din cadrul Festivalului Bega Bulevard se vor desfăşura între Podul Mitropolit Şaguna (Tinereţii) şi Podul Traian, în parcul Alpinet, pe malul canalului Bega şi pe apă. Scopul festivalului este acela de a atrage atenţia timişorenilor asupra importanţei canalului Bega pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă.

Programul complet al Festivalului Bega Bulevard poate fi consultat AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.