Phaser lansează noul videoclip cu un concert la Timişoara. Vezi unde va...

Phaser lansează noul videoclip cu un concert la Timişoara. Vezi unde va avea loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Trupa Phaser lansează noul videoclip cu un concert extraordinar la Timişoara
Trupa Phaser lansează noul videoclip cu un concert extraordinar la Timişoara

Noul videoclip al formaţiei Phaser, „Mă aprinzi”, va fi lansat oficial la Timişoara, printr-un concert programat să se desfăşoare în data de 19 august, la Vineri 15.

Videoclipul a fost regizat de Flavius Maruşca, iar mixul şi masterul piesei au fost realizate de George Hora şi Studio 66. Formaţia alcătută din Carina Dumitru – voce, Radu Racz – bass, Lucian Oprișan – clape, Arnold Birta – tobe și Sebastian Barzeianu – chitară a devenit o prezenţă cunoscută în oraşul nostru.


Pe parcursul anului trecut, trupa a lansat „Valuri” şi „Mi-e dor de tine”, iar solista formaţiei a colaborat pentru o piesă alături de membrii trupei Desant.

Înfiinţată în 2007 la Reşiţa, trupa Phaser a participat la concursul naţional Eurovision cu piesa Pour toi et moi şi a susţinut o serie de concerte în zona de vest a ţării şi nu numai. Primul videoclip din cariera formaţiei timişorene Phaser s-a lansat acum trei ani. În filmările videoclipului „Pour toi et moi” au fost implicate peste 30 de persoane, printre care s-au numărat şi câţiva artişti timişoreni ca George Hora, Kamelia, Anastasia Sandu sau Vali Florea. Un alt videoclip a fost realizat la piesa „Fapte, nu vorbe“. Biletele pentru concertul de lansare a noului videoclip Phaser costă 10 lei, iar ora de începere a recitalului este 21.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.