Sorin Grindeanu, despre poziţia centurii Timişoarei în Masterplan: „Locul 5 este extrem...

Sorin Grindeanu, despre poziţia centurii Timişoarei în Masterplan: „Locul 5 este extrem de eligibil pentru a fi finanţat”. Ce vrea să facă în această toamnă

1
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (4)

Sorin Grindeanu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, este optimist şi crede că locul cinci pe care se află centura Timişoarei în Masterplanul de Transport este unul „extrem de eligibil”, astfel că realizarea centurii ar putea fi finanţată. Liderul CJ Timiş a explicat, astăzi, în plen, că centura Timişoarei a fost introdusă în Masterplanul naţional, dar cu câteva observaţii. Tocmai de aceea, Sorin Grindeanu are de gând să meargă la Bucureşti, în această toamnă, cu scopul de a elimina aceste observaţii.

„Suntem pe locul cinci.


Iniţial, centura Timişoarei nu era trecută pe Masterplanul naţional. Am reuşit, noi, reprezentanţii din Timiş, să introducem centura pe Masterplan. În acest moment, centura e cu observaţii, care sper eu că vor fi eliminate în această toamnă. Sunt convins, nu sper. Şi o să merg în Parlament pentru acest lucru şi cred că o să vină şi mulţi alţii alături de mine, pentru că locul cinci este extrem de eligibil în a fi finanţat. Iar ţinta noastră este ca în Parlament, în această toamnă, când se va discuta, să eliminăm aceste observaţii. Şi nu am niciun fel de îndoială că nu vom reuşi să facem acest lucru printr-un efort comun, dincolo de politică. Sunt mai mult observaţiile unui funcţionar public, decât observaţia unui tehnician”, a explicat preşedintele CJ Timiş.

Sorin Grindeanu a mai precizat că trebuie să-şi unească forţele CJ Timiş, Primăria Timişoara, dar şi parlamentarii de Timiş, „indiferent de culoarea politică şi să reuşim să eliminăm aceste observaţii”.

1 COMENTARIU

  1. ce sa eliminati? ce eligibil? romineste: miticii nu va dau banii, adica banii vostrii care se duc la Bucuresti. au alte planuri cu banii astia, ca esti PSD sau PNL, tot aia e.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.