Reacția primarului Robu la dezvăluirile din scandalul benzinăriei lui Tuducan: ”Sunt un...

Reacția primarului Robu la dezvăluirile din scandalul benzinăriei lui Tuducan: ”Sunt un om sănătos la cap, drept urmare nu discut toate prostiile altora”

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert 14

Primarului Timișoarei, Nicolae Robu, refuză în continuare să ofere explicații despre ajutorul pe care l-a acordat prietenului său de concedii, Teodor Tuducan, pentru a-și amenaja o benzinărie în zona Modern. Amintim că ieri site-ul nostru a dezvăluit noi informații cheie în cazul benzinăriei construite ilegal de omul de afaceri Teodor Tuducan.

După ce a ajuns în posesia unui teren pentru care proprietarii de drept au așteptat retrocedarea vreme de 11 ani, Tuducan a reușit să facă demersurile necesare pentru dezmembrarea terenului retrocedat, care era parte a unei bucăți mai mari, dar și să obțină în timp record avizele PMT pentru amenajarea benzinăriei. Mai mult, benzinăria construită de Tuducan nu ar fi putut funcționa dacă lângă ea nu ar fi fost amenajată și o parcare pe domeniul public, parcare amenajată fără aviz de la Consiliul Local Timișoara. Ieri, la PRESSALERT LIVE am dezvăluit că dezmembrarea terenului retrocedat s-a făcut în baza unui certificat de urbanism, pe care primarul Nicolae Robu a scris că poate servi și la acest lucru, deși legea arată că un astfel de document are un caracter strict informativ privind condițile în care se poate realiza o construcție.


În plus nu exista, HCL care să aprobe dezmembrarea terenului proprietate a municipiului la acel moment.

Întrebat astăzi despre noile detalii din cazul Tuducan, Robu a comentat că „doamnă, eu sunt un om sănătos la cap, drept urmare nu discut toate prostiile altora. Dar mie mi-ar fi rușine, eu nu știu cum pot fi unii atât de lipsiți de rușine să tot vină cu niște bazaconii ani de zile. Doi, trei, nu mai știu cât a fost. Limuzina de lux primită de Robu cadou, o nerușinare pentru care ar crăpa și pielea din pantofii de proastă calitate. Când cu bună știință se făcea intoxicarea când oricine știa că mașina nu e primită cadou de primar, că mașina este a societății la care primăria are 50% din acțiuni, nu e făcută cadou nimănui, e dată în folosință primăriei. Și cu nerușinare doi ani de zile. Rezultat? Derâderea cetățenilor că cine crede asemenea bazaconii. Nu se trage nicio concluzie din asta. Cetățenii Timișoarei sunt oameni cu minte și nu se iau după membrii clubului M sau Y sau mai știu eu care”.

Tot recent PRESSALERT.ro a publicat un material în care prezenta faptul că în cadrul unui control al Curții de Conturi s-a descoperit că primarul Nicolae Robu a dispus închirierea unui spațiu comercial de pe strada Alba Iulia, fără a avea o hotărâre de consiliul local în acest sens. Beneficiarul este nimeni altul decât fostul city manager Sorin Drăgoi, uns recent director la ACS Poli de către Robu. Mai mult, Curtea de Conturi a arătat și că, deși contractul de închiriere nu a fost semnat legal, actul a fost prelungit pentru cinci ani de zile, pentru ca firma să își recupereze o investiție de aproape 50.000 de euro. Întrebat despre controlul Curții de Conturi, primarul a spus că „discut numai cu ziariștii dacă aveți întrebări. În toleranța mea care este rară să o spun aşa, eu vă primesc aici chiar dacă nu aveți nimic în comun cu jurnalismul, dar asta nu înseamnă că vă și dedic timp, astăzi v-am dedicat mult”.

1 COMENTARIU

  1. alamorean, borha, oancea, ciuhandu si (cireasa de pe tort) robu; … o adevarata serie negra!!!, la care se adauga si consiliul judetean + prefectura din acesti ani,…nu este vorba de ghinioane sau blesteme,… trebuie doar sa asteptam alte generatii la vot, …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.