Ediţie specială a Topului Firmelor, pregătită de CCIAT. Vezi ce premii vor...

Ediţie specială a Topului Firmelor, pregătită de CCIAT. Vezi ce premii vor fi acordate afaceriştilor de succes VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

topul firmelor cciat premii

Ediţia din acest an a Topului Firmelor, organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, se anunţă a fi una cu totul specială. Dacă din rândul invitaţilor nu vor lipsi reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene, ai corpului diplomatic sau din mediul academic, atmosfera se anunță și ea a fi una deosebită, întrucât invitații se vor bucura de reprezentații susținute de Filarmonica Banatul şi de celebra Corina Chiriac. Detalii despre Gala excelenței de afaceri, ediția a 22-a, care va avea loc săptămâna viitoare, au fost oferite în această seară de Florica Chiriţă, directorul general al CCIAT, la PRESSALERT LIVE.

Invitata a explicat că numărul firmelor care au ajuns în top a crescut cu peste 2.500 în 2016. „Anul acesta avem 1.743 de firme care se clasează pe locurile I-II. Avem distincții de excelență 243, avem trofee de excelență 119 – acestea însemnând șase ani de firme premiate pe locurile I-III. Avem premii speciale, trofeul de excelență pentru responsabilitate socială, care anul acesta merge spre Smithfield. (…) Continuăm cu trofeul de excelență pentru cultură.


Dacă anul trecut s-a îndreptat către Teatrul German, anul acesta îl acordăm Filarmonicii Banatul. Ați văzut câte rezultate, au făcut un spectacol de excepție, se aude în toată Europa de filarmonică, de ce nu ar fi și la noi premiată. Avem trofeul de excelență în educație, vor fi premiate toate cele patru univesități. (…) Pentru că investițiile străine au crescut, am considerat anul acesta ca premiile speciale să se ducă către cluburile de afaceri: clubul german, clubul francez, clubul italian, se numește trofeul de excelență pentru competitivitate investițională. (…) Mai avem un premiu inedit, este premiul pentru start-up, și aici avem un tânăr care a realizat o imprimantă tridimensională care printează țesut uman”, a declarat Chiriță.

Tot în cadrul Topului Firmelor, Cramele Recaş vor aniversa 25 de ani de activitate. Cea de-a doua firmă care îşi va aniversa activitatea este Felix Ramiro, o companie care produce haine pentru bărbaţi. Şi performanţa Asociaţiei Timişoara Capitală Culturală Europeană va fi recompensată în cadrul ediţiei din acest an a Topului firmelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.