Muzică, poezie şi poveşti din ultimii 70 de ani, la Timişoara, cu...

Muzică, poezie şi poveşti din ultimii 70 de ani, la Timişoara, cu una din figurile legendare ale muzicii maghiare, Hobo

0
DISTRIBUIȚI
Una din figurile legendare ale muzicii maghiare Földes László „Hobo“, va susţine un eveniment deosebit la Timişoara
Una din figurile legendare ale muzicii maghiare Földes László „Hobo“, va susţine un eveniment deosebit la Timişoara

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un eveniment deosebit, care va avea loc în data de 26 octombrie, de la ora 19, la Teatrul Maghiar De Stat Csiky Gergely, în cadrul spectacolului care prezintă muzică, poezie şi diverse alte poveşti din ultimii 70 de ani, creat de Földes László „Hobo“, una din figurile legendare ale muzicii din Ungaria.

Evenimentul care se desfăşoară sub titulatura de „Halj meg és nagy leszel“ („Mori şi o să devii mare“) face referire la concertul de adio al legendarei formaţii maghiare Hobo Blues Band din 2011 de la Budapesta şi este totodată şi titulatura unui „best of“ al trupei.


De-a lungul carierei care a început în 1978 , trupa maghiară – care a pornit la drum ca o formaţie de „blues de sâmbătă seara“ – a scris o filă cât se poate de importantă în spectrul muzical din ţara vecină, editând nu mai puţin de 26 de albume şi a susţinut peste trei mii de concerte. „Aici, la teatru, pot să recunosc o serie de lucruri. Oricum nu mă crede nimeni. Va fi mai uşor după aceea? Nu. Va fi mai uşor din cauza aplauzelor, fiindcă pot să mint şi sunt aplaudat. Sau pot să spun adevărul? Nu sunt crezut, dar nici nu este nevoie, esenţiaul este să fie aplauze. Din această cauză e bun teatrul. Aici pot să devin oricine, chiar şi eu., oricum nimeni nu crede. Atunci de ce ar fi nevoie să mint? Nu e uşor să minţi, trebuie să inventezi lucruri, apoi să le pui pe hârtie, să le înveţi şi să faci ca şi cum ar fi adevărate“, spune protagonistul acestui show special, „Hobo“.

Biletele pentru spectacolul susţinut de Földes László „Hobo“ la Timişoara costă 20 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.