Lașitate parțial color

Lașitate parțial color

1
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Mult așteptatul verdict al comisiei de etică al Universității de Vest Timișoara nu a dat un răspuns clar dacă Laura Codruța Kovesi a plagiat sau nu în lucrarea sa de doctorat, dar a oferit altă certitudine. Mai șocant decât răspunsul în ceață este faptul că NIMENI din România nu și-a asumat responsabilitatea de a judeca doctoratul șefei DNA în comisia de specialitate.

Nu știu dacă este vorba de frica de a se pune rău cu cea care are în mână biciul anticorupției sau dacă este teama de a nu fi atacat virulent de cei care ar fi fost nemulțumiți de verdict, indiferent care ar fi fost acesta.


Cert este că avem de a face cu o lașitate, de o fugă de răspundere, care aduce aminte de tristele vremuri ale lui Ceaușescu. Lipsa aceasta de asumare este definitorie pentru societatea românească, care continuă să fie sclava principiului ”lasă că merge și așa”.

Iar când o comisie de etică în loc să vină cu un verdict clar, a fost sau nu a fost plagiat, spune că ”sesizarea este nefondată pentru 4141 de rânduri din cele 4705 rânduri sesizate și parțial fondată pentru restul” îmi aduc aminte de celebrul parțial color de la televizor de pe vremea aceluiași Ceaușescu.

1 COMENTARIU

  1. Mha da de altceva nu aveau de ce sa se ia de Kovesi? Gunoaiele alea le tzatzie curu ca vor ramane ani grei in puscarie si vor sa defaimeze pe singura persoana care mai face ordine printre corputi. Mai ziceam daca niste acuzatii veneau din partea unor oameni curati nu din partea unor nenorociti care au furat tara asta. Ai de capu nostru, daca am ajuns sa cautam acul in carul cu fan si persoanelor care chiar vor sa ne scape de cei mai mari infractori. Bota, ce plm……?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.