Meritocraţie: liberalul Nicu Bitea, şef de grup al consilierilor judeţeni, ales membru...

Meritocraţie: liberalul Nicu Bitea, şef de grup al consilierilor judeţeni, ales membru în consiliul de administraţie al RATT. Cine sunt ceilalţi membri

0
DISTRIBUIȚI
depunere juramant cjt 2016 (7)
Noul membru al CA al RATT vine din consiliul județean

Consiliul de administraţie al Regiei Autonome de Transport Timişoara se îmbogăţeşte cu un nou membru, pe un post vacant de peste un an de zile. Adresa de informare privind completarea componenţei consiliului, aflată pe anexa ordinii de zi a şedinţei Consiliului Local Timişoara, a ajuns astăzi pe masa aleşilor reuniţi în şedinţă de plen.

„Comisia de evaluare-selecţie, în urma verificării documentaţiilor şi a evaluării candidaţilor l-a declarat eligibil în vederea desemnării ca membru în consiliul de administraţie al Regiei Autonomen de Transport Timişoara, potrivit art.5.


alin 2.lit.c) din OUG nr 109 din 2011 pe domnul Bitea Nicolae Florin”, scrie în informare.

Bitea este şef de grup al consilierilor judeţeni ai PNL şi copreşedinte al TNL Timiş. Conform datelor de pe site-ul RATT, din consiliul de administraţie mai fac parte Teodor Crişan, Sorin Karagena, Culiţă Chiş, Daniel Cianca, Constantin Avram şi Dumitru Popovici.

„Nu știu câți candidați au fost, parcă a fost și un dosar incomplet… până la urmă a fost numai Nicu Bitea. Nu se poate interpreta numirea lui, pentru că a fost concurs. Trebuie să vină să se înscrie cineva, care trebuie să îndeplinească cerințele legale. Trebuie să ai activitate în acest domeniu. Nicu Bitea sigur că are, cu ordonanța de guvernare corporativă nu mai merge ca înainte, că pur și simplu ai o condiție de studii superioare în orice domeniu și intri pe înțelegeri politice. Este concurs. Are o experiență importantă de la terminarea facultății”, a declarat primarul Nicolae Robu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.