Timișoreanul Marius Marin, selecționat în premieră pentru un meci din Serie A!...

Timișoreanul Marius Marin, selecționat în premieră pentru un meci din Serie A! În ce duel ar putea debuta pentru seniorii lui Sassuolo

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Iliesi
Marius Marin Foto: Emanuel Titus Iliesi

Șansă importantă oferită fostului mijlocaș al lui ASU Politehnica Timișoara din partea antrenorului Eusebio Di Francesco. Marius Marin a fost chemat în premieră la prima echipă a italienilor de la US Sassuolo pentru un meci din Serie A. El va fi pe banca de rezervă a ”negri-verzilor” în jocul de azi de la Genoa, cu Sampdoria.

Marius Marin (18 ani) e aproape de o nouă bornă majoră. Tânărul timișorean transferat la Sassuolo după promovarea cu ASU Poli în B e mai aproape de debutul în elita din Italia. ”Dorința mea e ca până în iarnă să dau totul la echipa secundă și să debutez în Serie A!”, spunea Marin pentru PRESSALERT.ro înainte de plecarea la echipa ce se îmbracă în negru și verde. Visul său pare mai aproape după antrenorul primei echipe, Di Francesco l-a anunțat că e în lotul de 23 pentru jocul cu Sampdoria.


În Serie A sunt permise 12 rezerve, așa că șansele ca Marin să fie introdus imediat nu sunt foarte mari. Totuși, după opt jocuri la formația Sassuolo Primavera, timișoreanul pare pe drumul cel bun. După ce în urmă cu mai puțin de un an oferea assist la Motru sau înscria primul său gol în alb-violet contra Hunedoarei, Marius Mihai Marin va împărți vestiarul cu nume precum Alessandro Matri sau Paolo Cannavaro. Lotul lui Sassuolo e cotat la peste 80 de milioane de euro.

Jocul Sampdoria – Sassuolo, în care Marius Marin ar putea debuta în Seria A, se dispută azi, de la ora 13.30 (ora României) și e transmis de Digi Sport 4. Tot în această toamnă Ianis Hagi a debutat în Italia la seniori pentru Fiorentina.

UPDATE Marius Marin a rămas pe banca de rezerve la primul joc din Serie A la care a fost convocat. Echipa sa a încheiat nefericit partida de la Genoa, cedând cu 3-2 după ce conducea cu 2-0 când mai erau doar zece minute din meci.

Marius Marin, stânga jos, la echipa de tineret a lui Sassuolo
Marius Marin, stânga jos, la echipa de tineret a lui Sassuolo. Foto. Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.