DICTATURĂ Nicolae Robu a interzis unui parlamentar al PNL Timiș să vină...

DICTATURĂ Nicolae Robu a interzis unui parlamentar al PNL Timiș să vină la PRESSALERT LIVE. Vezi care a fost explicația VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert 3

Partidul Național Liberal nu a fost reprezentat astăzi la PRESSALERT LIVE deoarece invitatului Pavel Popescu i-a fost practic interzisă prezența în emisiune de către președintele filialei Timiș, Nicolae Robu. Proaspăt ales în Camera Deputaților liberalul confirmase inițial prezența în studio, alături de pesedistul Alfred Simonis, dar a revenit asupra deciziei după un telefon primit de la edilul-șef al Timișoarei. Liderul liberal a interzis de mai mult timp colegilor de partid să vină la PRESSALERT LIVE,

”Îmi cer scuze, eu, personal, pentru că v-am mințit fără voie. Anunțasem că astăzi avem doi invitați, pe domnul Alfred Simonis, de la PSD, și pe domnul Pavel Popescu, de la PNL. Îmi cer scuze că domnul Pavel Popescu nu a venit, nu e prins, cum ați gândi, în trafic, căutând unda verde, ci stă acasă și probabil urmărește să vadă ce spunem de domnia sa, deoarece a primit ordin să nu vină. Iar ordinul, sub formă de rugăminte, impunere, hotărâți voi, a venit din partea președintelui filialei Timiș a Partidului Național Liberal, Nicolae Robu, care continuă să creeze în partid o presiune cât mai mare, pentru ca nimeni să nu vină la PRESSALERT LIVE. Să boicoteze site-ul nostru, pentru că domnia sa e supărat. Pentru că am scris de benzinăria prietenului său, Tuducan, printre altele. Și n-am uitat de acest subiect și mai venim cu informații. Nu poate să uite că am scris de fiecare dată când a atacat nejustificat presa, fie că vorbim de jurnaliști de la PRESSALERT sau de jurnaliști de la alte publicații ori posturi de televiziune. Nicolae Robu nu poate să admită că nu ne-am ploconit în fața domniei sale și continuăm să rămânem, așa cum îi stă bine unui jurnalist, drepți în fața politicienilor. Ne cerem scuze, plecăciunile le facem la biserică”, a spus Dragoș Boța, moderatorul emisiunii PRESSALERT LIVE.

Boța a adăugat că Popescu a recunoscut că nu mai poate veni în emisiune după ce a fost sunat de Nicolae Robu.


”Ca să fie lucrurile foarte clare, domnul Pavel Popescu mi-a confirmat azi că vine la emisiune, am publicat anunțul oficial după care am primit un telefon în care spunea că Nicolae Robu l-a sunat și i-a transmis faptul că există o problemă între PNL, probabil filiala Timiș, și PRESSALERT, și există o decizie să nu se vină la PRESSALERT și îi va explica domnia sa de ce să nu vină. I-am spus-o personal lui Pavel Popescu și o spun și public, că dacă domnia sa acceptă să fie lacheu, preș, așa cum sunt mulți alții din PNL, e alegerea domniei sale. Pot să înțeleg temerile proaspătului politician că ar putea să-și supere colegii și șefii, aflați și așa într-o situație complicată. Dar nu pot să accept că un om tânăr, care se vrea a fi un altfel de model de politician, stă cum stă, cuminte ca la grădiniță, să vină tovarășul președinte să-i verifice dacă este cu unghiile tăiate. Cam așa e la PNL și se miră de ce au luat scorul pe care l-au luat. Inclusiv în Timiș. PRESSALERT există și fără PNL. Dovadă că nu este decât o frustrare tot mai mare a lui Nicolae Robu și nu este o problemă a Partidului Național Liberal cu noi e că în campania electorală PNL a ales să se promoveze și pe PRESSALERT, spre disperarea și nervii lui Nicolae Robu, care credea că totul începe și se termină cu el. Îi dorim undă verde la demisie, pe care nu și-a mai dat-o, e greu să pleci de la ciolan, chiar dacă e de partid. Curat cuvânt, curat caracter”, a precizat Dragoș Boța.

Proaspăt ales deputat de asemenea în urma alegerilor de duminică, Alfred Simonis, din partea PSD, și-a arătat dezamăgirea că PNL evită în ultimii ani o dezbatere în direct la PRESSALERT LIVE. ”Mărturisesc faptul că am fost extrem de mirat și plăcut surprins, când mi-ați transmis că, în sfârșit, după doi-trei ani de zile – domnul Jichici a fost ultima dată, din partea PNL la o dezbatere, cel puțin când am fost eu – cineva din PNL se va prezenta în acest studio pentru a participa la o dezbatere”, a declarat Alfred Simonis.

”Vă garantez că la PSD Timiș nu există din partea nimănui niciun fel de interdicție de a participa la vreo emisiunea sau la o întâlnire cu un ziarist din Timișoara sau din afara ei”, a adăugat cel care va părăsi funcția de consilier local pentru mandatul de parlamentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.