Fast-food din Complexul Studențesc din Timișoara, plin de gândaci. Vezi ce spune...

Fast-food din Complexul Studențesc din Timișoara, plin de gândaci. Vezi ce spune conducerea localului VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Imagini scandaloase au fost filmate, ieri, într-un fast-food din Complexul Studențesc din Timișoara. Un tânăr a postat pe Facebook un filmuleț în care se poate observa cum o mulțime de gândaci se plimbă pe o banchetă, dar și pe sub unul din geamurile localului.

În doar 17 ore, filmulețul a fost vizionat de peste 15.000 de oameni, nu puțini fiind internauții care au mâncat în localul din Complexul Studențesc și s-au plâns că au observat și ei gândaci.

Tânărul care a realizat filmulețul ne-a transmis că imaginile au fost înregistrate ieri, 27 decembrie, dar că nu a sesizat problema conducerii fast-food-ului.

Petre Sferle, administratorul fast-food-ului Falafel din Complexul Studențesc, unde au fost filmate imaginile, a declarat pentru PRESSALERT.ro că nu neagă existența gândacilor, mai ales că localul se află în apropierea căminelor.


„Am auzit de filmuleț și am mers și am verificat în local, nu am găsit nimic. Poate să apară un gândac, e firesc, stăm lângă cămine și se știe că sunt gândaci în camere. Acum o lună am făcut deratizarea, iar astăzi am chemat din nou firma și pe seară, după închiderea localului, va fi realizată din nou. Nu am avut până acum plângeri, doar în timpul verii am avut o sesizare chiar după ce am făcut deratizarea și am chemat din nou firma. Pot să fie gândaci, nu negăm, dar nu i-am văzut, chiar am verificat locul care apare pe filmare”, a precizat Petre Sferle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.