ACS Poli înfruntă CFR-ul în sferturile de finală ale Cupei României. Ce...

ACS Poli înfruntă CFR-ul în sferturile de finală ale Cupei României. Ce avantaj au timișorenii atât la seniori, cât și în derby-ul din competiția U19

0
DISTRIBUIȚI
ACS Poli va lupta cu CFR în Cupă

Formația pregătită de Ionuț Popa și-a aflat azi adversarul din sferturile de finală ale Cupei României. ACS Poli Timișoara o va avea în față pe CFR 1907 Cluj. Avantajul bănățenilor e că duelul într-o singură manșă se va juca pe teren propriu datorită clasării inferioare în ediția trecută de campionat.

După ce a eliminat două grupări din B pe parcursul competiției, timișorenii vor avea parte de un adversar mult mai puternic în sferturi. ACS Poli ar fi putut ”pica” cel mai bine cu CS Mioveni, singura grupare din eșalonul secund rămasă în cursă. Managerul sportiv al lui ACS Poli s-a referit la întâlnirea cu CFR și în termeni pozitivi. ”Am evitat echipe mai puternice sau cu nume.


Dar am picat cu o echipă care a câștigat în ultimii ani Cupa României. Dar sperăm să le opunem o rezistență bună și să mergem mai departe… Sperăm să trecem și de CFR Cluj. Obiectivul principal e salvarea de la retrogradare. Avem un culoar bun în Cupa Ligii. Sper că la Tg. Mureș a fost un accident”, a spus Adrian Neaga la sport.ro

Meciurile din sferturile de finală se vor disputa într-o singură manșă, în perioada 28-30 martie, în funcție de opțiunile pentru televizare, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasate la finalul sezonului precedent.

Programul sferturilor de finală ale Cupa României:
FC Viitorul – AFC Astra
CS Universitatea Craiova – Dinamo 1948 SA
CS Mioveni – FC Voluntari SA
ACS Poli Timișoara – CFR 1907 Cluj

Derby cu UTA la juniori mari

ACS Poli e în cursă pentru câștigarea Cupei României (și) la juniori A, de elită. Gruparea timișoreană are meci chiar cu UTA Bătrâna Doamnă. În acest caz timișorenii beneficiază de avantajul terenului propriu pentru că au fost primii extrași din urne.

Sferturi de finală Cupa României U19:
ACS Poli Timișoara – ACS UTA Bătrâna Doamnă
CSM Politehnica Iași – CFR 1907 Cluj
SC Dinamo 1948 – CSS Slatina
FC Steaua București – FC Viitorul Constanța

Pe 27 mai 2017, finala Cupei României U19 se va disputa în deschiderea meciului în care se întâlnesc seniorii. ACS Poli va fi gazdă pe 11 martie la juniori mari. Câștigătoarea va juca în semifinale cu învingătoarea partidei Dinamo – CSS Slatina și va fi gazda disputei! Semifinalele sunt programate pe 22 martie (tur), respectiv 5 aprilie (retur).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.