Dosar penal pentru trei bărbați din vestul țării, după ce au braconat...

Dosar penal pentru trei bărbați din vestul țării, după ce au braconat un mistreț și un iepure cu o armă adusă ilegal în țară

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Cu caroseria plină de noroi și cu farurile stinse. Așa au observat polițiștii din Reșița o mașină în trafic, motiv pentru care au pornit în urmărirea ei. Autoturismul a fost blocat pe o stradă din oraș, iar după ce au verificat mașina, oamenii legii au descoperit două animale braconate, dar și o armă de vânătoare introdusă ilegal în țară.

Polițiștii au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 34 și 42 de ani, din Reșița și Arad, iar în portbagajul autoturismului au găsit un mistreț și un iepure, animale braconate într-o pădure din apropierea localității Biniș.

„La fața locului au venit și polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase care au depistat în autoturism și componentele unei arme de vânătoare, calibru 22 mm, ce aparținea unuia dintre bărbați. Acesta a recunoscut că arma a fost cumpărată din Franța și introdusă ilegal în țară, el nefiind deținătorul unui permis de port-armă”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin.

Cei trei bărbați s-au ales cu dosar penal pentru braconaj cinegetic, uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată. Arma, vânatul, cuțitele, sistemele de vedere pe timp de noapte și autoturismul au fost ridicate de polițiști, în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.