Guvernarea Grindeanu „sare” Timişoara de la finanţarea pentru un spital regional. Cum...

Guvernarea Grindeanu „sare” Timişoara de la finanţarea pentru un spital regional. Cum a pledat deputatul Pavel Popescu pentru oraş

0
DISTRIBUIȚI
Deputatul de Timiș Pavel Popescu. Foto: Adrian Pîclișan

Este oficial, Timişoara nu primeşte bani pentru construcţia unui spital regional, nici chiar cu bănățeanul Sorin Grindeanu în funcția de premier.

Amendamentul făcut de deputatul PNL Pavel Popescu, astăzi, în comisia de sănătate a Parlamentului, prin care solicita alocarea sumei de 700.000.000 de lei din bugetul Ministerului Sănătăţii a picat cu şapte voturi pentru, două abţineri şi 20 de voturi contra.


De remarcat este faptul că deputatul PSD Bianca Gavriliţă, medic de profesie a votat pentru alocarea banilor.

„Ştiu că în programul de guvernare există opt spitale, nu aş vrea să cad în patima politică acum, dar în judeţul Timiş acest spital regional s-a aflat şi în programul nostru de guvernare şi în cel al colegilor noştri şi aş vrea să îl întreb pe domnul ministru care este motivul pentru care acest oraş, care joacă un rol foarte important, este lăsat la o parte”, a spus deputatul PNL.

Săptămâna trecută, liderul interimar al PNL Timiş, Nicolae Robu, anunţa legat de bugetul naţional că „Primul amendament depus este pentru racordul la autostradă prin bifurcaţia Arad –Sânandrei, al doilea se referă la bugetul Ministerul Dezvoltării cu ţintă bugetul CNI care să permită ducerea la zi a documentaţiilor sălii polivalente de 16.000 de locuri, bazinul olimpic şi noul stadion. Al treilea amendament depus de către parlamentarii de Timiş se referă la o suplimentare a fondurile alocate MDRT în vederea susţinerii proiectelor din programul PNDL”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.