Informatica Timișoara luptă pe teren propriu pentru Cupa României. Final Four-ul va...

Informatica Timișoara luptă pe teren propriu pentru Cupa României. Final Four-ul va fi organizat în Sala ”Constantin Jude”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Adrian Pîclișan

Vicecampioana României promite un adevărat regal de futsal cu ocazia organizării Final Four-ului Cupei în Sala ”Constantin Jude”. Informatica Timișoara va fi gazda competiției în perioada 18-22 și va lupta pentru trofeu cu FK Odorheiu Secuiesc, Autobergamo Deva și City’us Târgu Mureș.

Alb-violeții de pe parchet au șansa să-și adjudece primul trofeu la mai puțin de doi ani de la startarea proiectului. Dacă în ediția trecută Informatica a fost oprită în optimi de finalista United Galați, acum bănățenii au pătruns în primele patru echipe după ce au trecut în sferturi de divizionara secundă Colțea Brașov.


”Ne bucurăm că vom fi gazdele unui eveniment important în futsalul românesc. Noi, ca și gazde, vom face tot ceea ce putem pentru o desfășurare foarte bună a competiției dar, tot ca și gazde, ne dorim să o și câștigăm. Pornim acest Final Four cu un obiectiv foarte clar: să câștigăm Cupa României”, a declarat Gabriel Lungu, președintele CS Informatica Timișoara.

Adversarele timișorenilor sunt de luat în seamă. FK Odorheiu Secuiesc tocmai a remizat în ”Olimpia” cu Informatica (scor 4-4 alaltăieri), în timp ce Autobergamo e deținătoarea trofeului și totodată marea rivală a trupei de pe Bega. Echipa din Tg. Mureș e în scădere, dar rămâne un adversar redutabil, campioana României adjudecându-și titlul în 2016 chiar la Timișoara. Deocamdată nu se știe exact programul de desfășurare, turneul F4 al Cupei României la futsal urmând să fie transmis în direct de Digisport.

UPDATE Informatica Timișoara va întâlni în semifinale gruparea City’us Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.