Thom Artway, unul dintre cei mai talentați tineri muzicieni cehi, susţine un...

Thom Artway, unul dintre cei mai talentați tineri muzicieni cehi, susţine un concert la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Thom Artway susţine un concert la Timişoara, inclus în festivalul Soundczech

Cea de-a 5-a ediţie a festivalului Soundczech aduce la Timişoara un concert cu Thom Artway, unul dintre cei mai tineri și talentați muzicieni cehi.

Thom Artway (numele de scenă al lui Tomáš Macek) este un tânăr cântăret, compozitor și chitarist ceh. Piesele sale sunt interpretate în limba engleză, iar genurile abordate variază de la folk, la pop și rock, el inspirat fiind de trupe și interpreți precum Damien Rice, Coldplay și Mumford and Sons. Născut într-un orășel din regiunea Moravia, Cehia, Thom și-a descoperit pasiunea pentru muzică cu mulți ani în urmă.


După o serie de intervenții pe scena underground a Cehiei, Thom a decis să-și urmeze visul de a călători și a cânta pentru oameni, retrăgându-se din lumina reflectoarelor și dedicându-se interpretării libere pe străzile din Praga, continuând mai apoi la multe mile depărtare, în Australia. Înarmat cu un ghiozdan, o chitară și multă pasiune, Thom a trăit timp de 5 luni la Sydney, Melbourne și în Noua Zeelandă.

Întors apoi în Cehia, Thom a început să câștige din ce în ce mai multă popularitate, colaborând cu artiști locali, și debutând cu primul său album primit cu succes, el fiind recunoscut ca unul dintre cei mai tineri și talentați muzicieni cehi.Concertul din Timişoara al artistului va avea loc în data de 7 aprilie la Aethernativ, de la ora 21.00, iar intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat de Centrul Ceh. Pe lângă recitalul din Timişoara artistul va mai fi prezent şi la Râmnicu Vâlcea (Aby Stage Bar în 5 aprilie), Craiova (Curtea Veche Biergarten, 6 aprilie) şi Drobeta Turnu Severin (Kripton Club, 8 aprilie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.