Adi Bărar Blues Band lansează albumul de debut, „Hold on”

Adi Bărar Blues Band lansează albumul de debut, „Hold on”

0
DISTRIBUIȚI
Adi Bărar Blues Band lansează albumul de debut, Hold on

Liderul trupei Cargo, Adi Bărar lansează albumul „Hold on”, printr-un concert care va avea loc vineri 2 iunie la Berăria H din Bucureşti. Materialul discografic este realizat sub titulatura de Adi Bărar Blues Band, formulă cu care Adi Bărar „Barezze“ şi colegii săi Cristi Raţiu şi Kombel Cramba şi-au surprins de câteva ori fanii cu selecţii blues, rythm & blues, funk şi rock. Cel mai recent concert din Timişoara al proiectului iniţiat de Adi Bărar a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, la The Note Pub, unde cei trei au evoluat alături de un invitat special de marcă, A.G. Weinberger.

„Chiar dacă unii spun că blues-ul este un gen de nişă, mort, mie nu mi se pare aşa. Dovada concretă o avem la concertele noastre, unde vine multă lume. Eu consider că blues-ul e la baza tuturor muzicilor, inclusiv a rock-ului. Ne simţim bine în formula asta şi pregătim chiar şi un album discografic pentru anul viitor“, ne-a declarat Adi Bărar, în vara anului trecut, înaintea recitalului pe care băieţii l-au susţinut în cadrul primei ediţii a festivalului Wolfblues, la Gărâna.

Adi Bărar Blues Band a luat naştere în anul 2009 din dorinţa liderului formaţiei Cargo de a se reîntoarce la rădăcinile stilului care a pus baza dezvoltării sale ca artist, fiind un proiect de suflet, care este apreciat aşa cum se cuvine de un public entuziast.


Lansarea „acasă“ a acestui album va avea loc în scurt timp, muzicienii urmând să anunţe amănunte despre acest eveniment în scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.