Luna Amară deschide seria de concerte Backyard Acoustic Season din Timişoara VIDEO

Luna Amară deschide seria de concerte Backyard Acoustic Season din Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Luna Amară deschide seria de concerte Backyard Acoustic Season din Timişoara

Membrii formaţiei Luna Amară vor deschide seria de concerte Backyard Acoustic Season din Timişoara.

Anul trecut, seria de concerte Backyard Acoustic Season a adus laolaltă 16 artiști și formații în opt concerte acustice pe timp de vară într-un spațiu urban alternativ din inima Bucureștiului. În acest an, conceptul Backyard Acoustic Season se extinde, noi serii de concerte urmând să aibă loc la Timișoara și la Oradea!

Trupa Luna Amară va deschide seria de concerte acustice din Timişoara pe 9 iunie la terasa Jardin. Luna Amară cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă. Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.


Formaţia a susţinut la sfârşitul săptămânii trecute un concert în oraşul nostru, în cadrul secţiunii muzicale a Studentfest-ului, evenimentul fiind difuzat şi în format video pe site-ul Radio Timişoara.

În deschiderea celor de la Luna Amară, vor concerta Melting Dice. O apariție proaspătă pe scena timișoreană, Melting Dice au un album de debut în pregătire și un portofoliu impresionant de apariții live. În 2015 și-au făcut muzica auzită pe scene din toată țara la festivaluri precum Rocker’s Challenge, Padina Fest, West Bike Week sau la semifinala GBOB România, având de asemenea și concerte de sine stătătoare la Timișoara și București. Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice. Pentru 2017 trupa pregătește materialul de debut precum și noi apariții live, așa că fiți pregătiți să auziți de ei din ce în ce mai des!

Backyard Acoustic Season la Timișoara va avea loc în serile de vineri, din două în două săptămâni, pe Terasa Jardin, iar programul concertelor este următorul: Luna Amară // cu Melting Dice (9 iunie), Implant Pentru Refuz (30 iunie), Ada Milea & Alexander Bălănescu – „The Island” (7 iulie), Travka (21 iulie), The Mono Jacks (4 august), Robin and the Backstabbers (18 august), byron (1 septembrie), Coma (16 septembrie).  Biletele la concerte se găsesc în reţeaua iabilet şi pe iabilet.ro şi costă 30 de lei în avans şi 40 de lei în seara concertului la intrare.

Foto: MarmotA Photography

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.