Operaţiunea de lărgire a pasajului Jiul, finalizată cu succes. Primarul Robu transmite...

Operaţiunea de lărgire a pasajului Jiul, finalizată cu succes. Primarul Robu transmite salutări din spital

0
DISTRIBUIȚI

Culee Pasajul Jiul

Oficial, culeea care a fostconstruită special pentru lărgirea Pasajului Jiul a fost introdusă pe sub calea ferată. Operaţiunea a început marţea trecută, în prezenţa primarului Nicolae Robu, care a inspectat la pas şantierul pentru a vedea stadiul în care se află lucrările.

„Una din cele mai importante operațiuni din proiectul de extindere al Pasajului Jiul s-a încheiat cu succes. Am asistat cu bucurie la o premieră națională din punct de vedere al tehnologiei de lansare a structurii de rezistentă a pasajului, finalizată în condiții foarte bune. Cei 22 de metri ai terasamentului au fost “parcursi”in ultima săptămâna, după cum se vede, fără întreruperea traficului feroviar. Odată finalizată extinderea pasajului, în următoarele luni, avem motive întemeiate să credem că traficul va fi semnificativ imbunatatit”, a informat viceprimarul Dan Diaconu pe Facebook.


Valoarea proiectului de extindere a străzii Jiul şi a pasajului la mai multe benzi este de aproape 5.000.000 de euro.

Primarul Nicolae Robu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care salută finalizarea operaţiunii. Amintim că edilul este internat în spital, fiind operat de hernie.

„Ceea ce v-am promis că se va întâmpla în această săptămână, iată, s-a întâmplat: LA PASAJUL JIUL, S-A REALIZAT STRĂPUNGEREA! Din păcate, nu vă pot oferi poze cu mine în culee, cu pantalonii suflecați și cu luminița de la capătul tunelului în background, ca la Pasajul Michelangelo :)), întrucât ieri, în ziua străpungerii, tocmai am suferit o intervenție chirurgicală. Din prea multă zburdălnicie, am făcut, încă acum câțiva, ani o hernie inghinală, dar am tot ignorat-o de-atunci, jucând fotbal ca și cum n-aș fi avut-o și, astfel, ea s-a agravat și am fost nevoit să… mă dau la bisturiu. Am făcut-o la Spitalul Militar din Timișoara și vreau să le mulțumesc excelenților medici Cristian Gheorghe, chirurg și Mihaela Dănescu, anestezist, precum și celorlalți colegi ai lor, asistentelor și întregului personal pentru profesionalism și grija purtată”, a scris Robu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.