Rețetă RECORD pentru ASU Politehnica la meciul cu UTA. Câte bilete s-au...

Rețetă RECORD pentru ASU Politehnica la meciul cu UTA. Câte bilete s-au vândut înainte de ”Derby-ul Vestului”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / ASU Politehnica

ASU Politehnica va înregistra în această seară o afluență record pentru această ediție a Ligii a II-a. La derby-ul cu UTA Bătrâna Doamnă pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” sunt așteptați și numeroși suporteri din afara Timișoarei. Până în această dimineață druckerii au vândut aproape nouă mii de bilete și numărătoarea continuă.

”Derby-ul Vestului” a suscitat un interes enorm în ultimele zile. Biletele s-au vândut timp de 12 zile în peste 20 de locații din Timișoara și județul Timiș, dar și la Arad. De asemenea, la duelul din această seară vor fi prezenți suporteri din Reșița, fani ai echipei Rapid București, dar și supoteri din alte orașe și chiar din străinătate.

Aseară echipa suporterilor a anunțat pe pagina de Facebook numărul de tichete exact vândute până în acel moment: 8.476. Un adevărat record pentru Liga a II-a și deja o cifră excelentă la nivel de țară. La un calcul simplu, când se va atinge cota 10 mii în conturile lui ASU Poli se va rotunji, fără taxe, suma de 100.000 de lei!

Bilete se vând și în ziua meciului, în Centrul Timișoarei, lângă terenul Știința la Alborz Minifotbal și la stadion (zona tribunei oficiale), începând cu ora 13.00.

Foto: Facebook

E deja un record și pentru ASU Poli, care până acum a avut cei mai mulți spectatori la jocul cu Ripensia, din Liga a IV-a, când a fost însă echipă oaspete și pe ”Marele oval” au fost peste 7 mii de spectatori.


Realizarea e și ”consecința” unei campanii aprige a susținătorilor ”Băieților în ghete”. Pe lângă numărul locațiilor de distribuire și activitatea pe rețelele de socializare, fanii au făcut reclamă partidei și cu ajutorul unor vedete precum Ion Timofte, care și-a cumpărat bilet, boxeurul Flavius Biea sau jucătorii Astrei cu trecut rapidist: Alex Ioniță, Cristi Săpunaru și Daniel Niculae.

Meciul se dispută în această seară de la ora 19.00, pe ”Dan Păltinișanu”.

Fără provocări

Jandarmeria a făcut un apel către localnici, cât și către vizitatori, în încercarea de a preveni eventualele incidente. Timișorenii sunt rugați să evite pe cât posibil să circule astăzi între Gara de Nord ș stadion. Suporterii arădeni sosesc în marea lor majoritate cu trenul și se vor deplasa încolonați către ”Dan Păltinișanu”. Sunt așteptați circa 1.500 de fani ai lui UTA la acest joc extrem de important și pentru situația din clasament a alb-roșiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.