Primarul Nicolae Robu, NEIMPRESIONAT de angajaţii Direcţiei Fiscale, care spun că se...

Primarul Nicolae Robu, NEIMPRESIONAT de angajaţii Direcţiei Fiscale, care spun că se vor adresa justiţiei pentru a le fi mărite salariile conform legii. Ce mesaj le transmite edilul

0
DISTRIBUIȚI

clt buget 2015 08_resize

Şedinţa de plen de la sfârșitul săptămânii trecute a adus o premieră absolută în cadrul reuniunilor aleşilor din Consiliul Local Timişoara.

Pentru prima dată de când este edil-şef al urbei de pe Bega, Nicolae Robu a fost huiduit la scenă deschisă de mai mulţi angajaţi ai Direcţiei Fiscale, după ce a refuzat să aplice prevederile legale şi să mărească salariile angajaţilor din direcţia amintită mai sus, cu 12%. Primarul a motivat că, deşi există bani pentru ca respectivele majorări să fie aplicate, nu doreşte să facă acest lucru, dat fiind faptul că salariile angajaţilor de la Fiscală sunt mai mari decât cele angajaţilor din alte direcţii ale PMT, cu toate că, spune primarul, munca depusă e de aceeaşi dificultate. După ce proiectul iniţiat de şeful consilierilor locali ai PSD Timiş, Alfred Simonis, a picat la vot, angajaţii au promis că îşi vor căuta dreptatea în justiţie şi chiar la DNA, dacă va fi cazul.

Neimpresionat de promisiunile nemulţumiţilor, primarul a declarat pentru PRESSALERT.ro că „DNA-ul este o instituţie foarte respectabilă, dar lumea crede că orice probleme trebuie rezolvate de DNA.


DNA-ul are, din păcate, foarte mult de lucru, din păcate, şi cred că face treabă foare bună, dar astfel de probleme chiar nu sunt de competenţa DNA-ului. Cei de la Direcţia Fiscală au dezonorat calitatea de funcţionar public prin ceea ce au făcut venind aici şi încercând să pună presiune pe mine şi pe consilierii locali. Eu le-am demonstrat că sunt omul care aplică cu stricteţe legea, sunt omul vertical care ia numai hotărâri corecte, echitabile şi nu dă banul public numai aşa hai să îl dau, cum au spus unii că ar trebui să facem, şi, prin urmare, sunt foarte, foarte relaxat. Nu e nicio problemă că nu mă va vota niciunul dintre ei, nu e absolut nicio problemă, pentru că eu îmi exercit prerogativele de primar, fără să fac concesii pentru a obţine voturi. Totul fac conform conştiinţei mele, aplicând legea. Dacă lumea vrea în continuare un astfel de primar, mă votează, dacă nu doreşte aşa ceva, nu mă votează şi am suficiente alte cărări în viaţă, chiar autostrăzi pe care să o apuc, nu ar fi nicio problemă pentru mine”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.