ADIO, publicitate gratuită pentru primarul Nicolae Robu. De când s-ar putea sista...

ADIO, publicitate gratuită pentru primarul Nicolae Robu. De când s-ar putea sista apariția Monitorului Primăriei

0
DISTRIBUIȚI

monitorul cu felicitare 2

ALDE Timiș nu renunță nici în ruptul capului la ideea de a desființa Monitorul Primăriei Timișoara. În urmă cu câteva săptămâni, consilierul local Nistor Geană a declarat că apariția monitorului nu este necesară, fiindcă știrile apărute acolo ajung la oameni la o lună distanță. Geană acuza și că prin această publicație primarul își face campanie electorală gratuită sau, mai exact, pe banii contribuabililor.

Astăzi, secretarul coordonator al ALDE Timiș, Marian Cucșa, a declarat că „am început nişte demersuri pentru sistarea publicării Monitorului Primăriei, prin care domnul Robu își făcea campanie electorală gratuită.


Noi am constituit demersurile, probabil în şedinţa următoare de consiliu consilierul nostru Nistor Geană va cere sistarea monitorului”. Practic, membrii ALDE vor sistarea furnizării publicației cu şase luni înainte de începerea campaniei electorale.

Cucşa a comentat şi de înfiinţarea televiziunii de pe Facebook a Primăriei Timişoara spunând că primarul Robu ar trebui să scoată la concurs şi un post de moderatoare la care să poată aplica persoanele cu studii în domeniul jurnalimului. „Domnul Robu a constatat că nu mai poate să îşi facă campanie electorală gratis pe banii contribuabililor, aşa că şi-a făcut Facebook TV. Ar avea nevoie de un om avizat pe probleme de jurnalism şi poate aşa nu ar mai folosi pe post de moderatoare angajatele primăriei, care multe din ele sunt membre PNL. Sunt convins că acele fete sunt angajate ale primăriei și prin fișa postului au alte atribuții decât să îi ia interviuri domnului Robu”, a mai spus Mihai Cucșa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.