Vama de la Triplex Confinium, deschisă în acest sfârşit de săptămână

Vama de la Triplex Confinium, deschisă în acest sfârşit de săptămână

0
DISTRIBUIȚI

borna-beba-veche

Timp de două zile, România va avea deschis un nou punct de frontieră, la granița cu două țări. Acest lucru e posibil în Timiș, la Beba Veche.

La solicitarea autorităţilor române, maghiare şi sârbe, cu aprobarea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române, în perioada 28 – 29 mai, între orele 10.00 – 18.00 (ora României), se va deschide temporar Punctul de Trecerea a Frontierei Triplex Confinium la Beba Veche (localitate de pe teritoriul României) – Rabe (localitate de pe teritoriul Serbiei) şi Kubekhaza (localitate de pe teritoriul Ungariei).


Scopul deschiderii temporare a Punctului de Trecere a Frontierei este sărbătorirea Zilei Cooperării Euroregionale DKMT (regiunea Dunăre – Criş – Mureş – Tisa).

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a întreprins toate măsurile necesare pentru ca traficul la frontieră să se desfăşoare în condiţii optime.

Amintim tuturor cetăţenilor români că trecerea frontierei române spre Serbia, respectiv Ungaria, se poate face numai în baza unui document de călătorie valabil (carte de identitate sau paşaport). Pentru orice informaţie referitoare la trecerea frontierei de stat, cetățenii pot suna la numărul de telefon unic 021 – 9590, unde aspectele semnalate vor fi preluate de către poliţiştii de frontieră care vor acţiona în consecinţă, legal, de la caz la caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.