Ultima minciună portocalie – Ciuhandu ar fi susţinătorul lui Băsescu – UPDATE

Ultima minciună portocalie – Ciuhandu ar fi susţinătorul lui Băsescu – UPDATE

2
DISTRIBUIȚI

Disperarea portocalie pare să atingă cote inimaginabile în urmă cu câteva zile. În Piaţa Mărăşti din Timişoara a fost instalat un mesh prin care „garantat PD-L” se anunţă  „Ciuhandu şi Ostaficiuc îl susţin pe Traian Băsescu”.

panou mincinos ciuhandu

O minciună ordinară, în condiţiile în care primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu l-a susţinut public, în toate formele posibile, pe candidatul liberal Crin Antonescu. Pentru turul doi, Ciuhandu şi-a anunţat opţiunea pentru Mircea Geoană, contracandidatul lui Traian Băsescu.


De altfel, Ciuhandu a ieşit public şi a anunţat că va face plângere penală împotriva PD-L şi a lui Constantin Ostaficiuc, şeful democrat-liberalilor timişeni şi al consiliului judeţean. Măgăria a fost sancţionată şi de Biroul Electoral Judeţean care a decis îndepărtarea mesh-ului mincinos.

UPDATE Democrat liberalii au venit cu explicaţia pentru mesh-ul mincinos – cică Ciuhandu nu ar fi primarul Gheorghe Ciuhandu, ci Ovidiu Ciuhandu, şeful grupului PD-L din consiliul local. Trecând peste faptul că Ovidiu Ciuhandu este un vaşnic anonim pentru majoritatea timişorenilor, mă întreb de ce oneştii pedelişti n-au trecut numele întreg al susţinătorilor lui Traian Băsescu. Ca să dovedească faptul că sunt tari şi nu încearcă să mai fure nişte voturi prin confuzia creată.

2 COMENTARII

  1. Tata, asta cu Ovidutz este tare. Pai, de ce n-a pus Costi numele lui Mircea acolo. Cum care Mircea? Nu stiti? Mircea Bacala, ca doar nu Geoana.
    Asta e o minciuna cusuta cu ata portocalie.
    Dar parca, dl. Costi Ostaficiuc e un tip crestin, il vad in fiecare an de Paste la Orhidea mica sa ia lumina. Oare o fi uiat poruncile crestine. Cum care porunci crestine?
    Sa nu minti.
    Sa nu furi.
    Se vede disperarea portocaliilor.
    Vorba unui prieten: „Astia au inceput sa mearga la solar ca prea s-au inegrit.”
    Asteptam mash-ul cu BASE TE IUBIM, CA CA TINE NU GASIM.
    Scuzati cacofonia.

  2. bai fratilor ovidiu cu gheorghe sunt de la oradea tata lu ovidiu este var al treilea cu gheorghe de unde este ovidiu patron la scalini fabrica de piine avea la dumbravita 5 vile magazinele eeti varu lui ghita de la antartica prieten cu liberalu popovici alin tepari toti de unde bani sau la toti le moare cite o matusa tamara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.