Prefectul de Timiş, lovit de orbul găinilor în matrapazlâcul portocaliu din colegiul...

Prefectul de Timiş, lovit de orbul găinilor în matrapazlâcul portocaliu din colegiul naşului Popoviciu

0
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiş, Mircea Băcală, acoperă ilegalităţile comise în comuna Lovrin, unde o piaţa de 700.000 de euro a fost gata mircea bacala tricouînainte de desemnarea câştigătorului. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că  Primăria Lovrin, condusă de democrat-liberalul Vasile Graur, a desemnat, în ianuarie 2010, ca şi câştigătoare a licitaţiei pentru noua piaţă  firma AGMA Tiucă Construct SRL, care a finalizat, însă, construcţia încă din octombrie anul trecut. Guvernul Boc a alocat din fondul de rezervă banii pentru proiect în ajunul Crăciunului, la solicitarea deputatului PD-L Alin Popoviciu, susţinut şi de şeful său de partid Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş. Întâmplător, deputatul Popoviciu este naşul lui Băcală, şi el membru PD-L până să devină apolitic, iar Ostaficiuc este omul care l-a făcut dintr-un anonim consilier juridic la consiliul judeţean prefect de Timiş.

Deşi se dă mare apărător al legalităţii, acum aproape o lună, prefectul a susţinut că habar n-are de situaţia de la Lovrin, dar va cerceta.


Astăzi, la conferinţa de presă a Prefecturii Timiş, Mircea Băcală a venit cu un răspuns năucitor „am cercetat cu atenţie cele semnalate. Nu se întemeiază cele scrise. Nu este adevărat. Am vorbit cu primarul de Lovrin. Aveţi toate datele la purtătorul de cuvânt”.  Datele cu pricina nu erau altceva decât informaţiile publicate de PRESSALERT.ro, care confirmau faptul că învingătorul licitaţiei a fost desemnat în ianuarie 2010. Cât despre realitatea din teren, fotografiile cu construcţia piata lovrin 3finalizată, publicate la doar câteva săptămâni după stabilirea câştigătorului, nu mai au nevoie de nici un comentariu.

 Contactat din nou, astăzi după amiază, prefectul de Timiş şi-a menţinut punctul de vedere susţinând că „primarul mi-a spus că a fost desemnat câştigătorul încă din vară, dar că a fost o contestaţie. Veniţi mâine la mine la birou să confruntăm datele”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.