Ce se mai fură în România?, care este cea mai valoroasă companie...

Ce se mai fură în România?, care este cea mai valoroasă companie din lume?, unde se văd meciurile de tenis în 3D?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2104969287">

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, habar nu avea de decizia de scădere a pensiilor, salariilor şi ajutoarelor de şomaj anunţată de Timbru1_cap_de_bourpreşedintele Traian Băsescu, dezvăluie Gândul.

Un control efectuat în octombrie 2009 de Curtea de Conturi la Poşta Română a scos la iveală un fapt deosebit de grav: 215 timbre din emisiunea I „Cap de bour 1858”, aflate în colecţia Muzeului Naţional Filatelic au dispărut, ele fiind înlocuite cu unele false, anunţă Jurnalul Naţional.

Cercetătorii au stabilit că persoanele care dorm mai puţin de 6 ore pe noapte sunt mai predispuse să moară înainte de 65 de ani decât cele care dorm între 6 şi 8 ore, cât este normal, scrie Hotnews.

Google este cea mai valoroasă companiei din lume, fiind evaluată la 144 de miliarde de dolari, arată a cincea ediţie a clasamentului celor mai valoroase 100 de branduri la nivel mondial, realizat de Millward Brown Optimor.

Turneul de tenis pe zgură de la Madrid, patronat de Ion Ţiriac, va putea fi urmărit, în premieră, în format 3D, la mai multe cinematografe din Spania, anunţă Money.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.