Şeful Regionalei de Drumuri Timişoara, pe muchie de cuţit

Şeful Regionalei de Drumuri Timişoara, pe muchie de cuţit

1
DISTRIBUIȚI

Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, Ioan Maliţa, ar putea fi mazilit din funcţie, săptămâna aceasta, cu ioan malita si radu berceanu 5 pocazia vizitei ministrului Radu Berceanu în Timiş susţin surse din interioul CNANDR. Schimbarea din funcţie al celui mai vechi şef de regională din România ar fi motivată de un dosar extrem de voluminos de nereguli înregistrate pe raza regionalei conduse de Maliţa. Ultima problemă adusă în discuţie chiar de Berceanu zilele trecute – întârzierile la construcţia autostrăzii Arad – Timişoara. Această situaţie a fost determinată şi de intrarea în insolvenţă a mai multor subcontractori impuşi politic, printre aceştia aflându-se şi Euromobille SRL, controlată de controversatul om de afaceri Nicolae Mann, un apropiat al liderilor PD-L din Timiş.


De asemenea, cei de la Regionala de Drumuri nu au luat măsuri pentru desecarea zonelor inundate de pe  traseul autostrăzii Timişoara – Arad. Probleme tehnice ridică şi tronsonul de şosea de centură a Timişoarei, care nu a fost finalizată nici până acum şi nu are nici o parcare de refugiu. Un alt scandal de proporţii din parohia lui Maliţa este  şpaga cerută de angajaţii de la Drumuri echipei tehnice a trupei AC/DC la vama Nădlac. Ioan Maliţa este implicat şi în scandalul cumpărării de la mafia imobiliară ţigănească  cu peste 2,2 milioane de euro a unui teren care avea interdicţie de vânzare – cumpărare, tranzacţia fiind investigată şi de DNA. Schimbarea lui Maliţa, care are susţinerea filialelor PD-L din Timiş şi Caraş Severin, a fost cerută de mai multe ori de primarul Aradului, Gheorghe Falcă, care vrea să aducă la butoane un om de-al său.

1 COMENTARIU

  1. Din ciclul „Palitura cransena” Gogu Matrafox Falca loveste din nou.
    De fapt, Matrafox daca a vazut ca cu vanzarile de papucarai in complex a cam dat rasol s-a gandit sa se bage in politichie. Si la ce partid sa se duca el, unu care sa accepte si „competenti”. Ca de incompetenti in politichie erau multi. Si s-a inscris in FSN – Petre Roman. Dar asa cum a tradat Liga Studentilor, intrand in randurile dusmanului la aceea vreme, asa la tradat si pe Petrica, virand in barca unuia zis chioru.
    La fel, Malita cat a aprobat smenurile de la Arad a fost bun, acum ca cascavalul se cam subtiaza Malita nu mai este bun, trebe schimbat cu un altu’ mai docil si care sa decarteze doar in mai putine locuri.

    Tradatorul tot tradator ramane.

    Imi place tradarea dar urasc tradatorii.

    O sa vedem un alt ‘boc-ciu” pus in locul lui Malita, iar smenurile vor continua ca si pana acum. Iar drumuri, mai incolo prin 2025, cand o vrea Gogu sa candideze la presedentie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.