Justiţia din Germania, condamnări după doar patru luni în dosarul bordelurilor itinerante...

Justiţia din Germania, condamnări după doar patru luni în dosarul bordelurilor itinerante ale timişoreanului Strubert

3
DISTRIBUIȚI

Justiţia germană a pronunţat primele sentinţe, vineri, în dosarul bordelurilor itinerante, la doar patru luni de la arestarea fete hotmembrilor grupării de crimă organizată condusă de timişoreanul Alwin Strubert, conform site-ului thelocal.de . În luna martie, poliţiştii din Germania, România şi Spania au acţionat simultam în zeci de locaţii pentru destructurarea reţelei care a prejudicait bugetul statului german cu 2,7 milioane de euro. Profitând de faptul că activitatea bordeluriloe este legalizată în Germania, românii deschideau stabilimente, fără a respecta însă nici o regulă, iar după o perioadă dispăreau.  Investigaţiile autorităţilor germane au scos la iveală faptul că reţeaua de români a provocat şi serioase “găuri” în bugetului federal prin aceste “bordeluri itinerante”. Monitorizarea activităţii reţelei a scos la iveală că era extrem de bine structurată, membrii acesteia având misiuni clare – de la supravegherea prostituatelor, asigurarea protecţiei activităţilor sau curierat.


Autorităţile germane au descoperit că românii nu au plătit nici un fel de taxe. Tinerele erau exploatate, fiind obligate să întreţină raporturi sexuale cu clienţii de oricâte ori doreau aceştia, bordelurile deschise de români funcţionând după principiul dai 70 de euro sau 100 de euro şi te distrezi cât poţi. Strubert a fost prins în Spania unde încerca să-şi piardă urma. Justiţia din România a făcut scăpată, în 2008, gruparea de crimă organizată anihilată în Germania.

Tribunalul din Stuttgart a pronunţat sentinţa, vineri, în acest caz, după ce toate cele 6 persoane puse sub acuzare au recunosc că se fac vinovaţi de fraudarea cu 2,7 milioane de euro prin neplata asigurărilor sociale pentru prostituate, conform site-ului thelocal.de.  O femeie în vârstă de 27 de ani a fost condamnată la trei ani de închisoare, ca şi managerul unuia dintre bordeluri, un altul alegându-se cu 2 ani şi zece luni de puşcărie.  În sentinţă, judecătorul a notat că prostituatele nu au fost bătute şi nici obligate să lucreze acolo şi nu s-a putut pronunţa dacă oferta cu 70 de euro te distrezi cât poţi reprezintă o atingere adusă demnităţii umane. Procurorii din Stuttgart continuă ancheta în dosarul de trafic de persoane în care sunt puse sub acuzare 32 de persoane, majoritatea români.

3 COMENTARII

  1. Apai si la noi, justitia are o viteza supersonica, dar doar cand este cazul ca un procuror Ariel sa albeasca un judecator Vanish. Reteta este simpla: Se ia un judecator (nume de cod: Vanish) si cu un procuror (nume de cod: Ariel) si in trei zile (ca in basmele cu Feti Frumosi) Judecatorul iese albit, curat si proaspat ca un nou nascut. „Doar canapeaua este putin uda, dar mama nu se supara.” Iar dupa se aplica un tratament de infrumusetare marca CSM aka Johnson baby.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.