„PD-L, partid de zombi”

„PD-L, partid de zombi”

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pumni p„A venit vremea radicalizării”, a decretat, astăzi, senatorul PNL Nicolae Robu, care s-a arătat extrem de marcat de cele întâmplate în această săptămână în Parlament. „PD-L este un partid de zombi. Partidul Democrat nu este altceva decât aripa cea mai lacomă şi lipsită de scrupule a FSN-ului. Poate vă miră acest ton dur din partea mea, dar cred că a venit vremea radicalizării, Această putere parşivă, incompententă şi coruptă trebuie blamată fără menajamente”, a susţnut parlamentarul liberal.


Acesta şi-a asumat faptul că „în 2004, şi eu am fost printre cei care l-am propulsat pe Traian Băsescu în funcţia de preşedinte” şi le-a cerut bănăţenilor să nu mai susţină orbeşte „tagma jefuitorilor”. Nicolae Robu a susţinut că perioada de discuţii cu parlamentarii PD-L care ar dori să schimbe tabăra va fi limitată până la sfârşitul anului pentru că „după acest moment vor trebui să-şi asume toate gesturile. Încă ar mai putea să-şi salveze onoarea”.

2 COMENTARII

  1. Coane Lae, o singura problema am si io: „nu-mi plac tradatorii si nici tradarea”.
    Daca penele ar da dovada de consecventa si coloana ar trimite tradatorii sa se arunce-n Bega atunci cand bat la poarta partitului, ar creste in ochii electoratului. Dar cand voi stabiliti dedlainuri pana cand primiti tardatori ca sa-i reshapati si sa defilati cu ei ca fiind neste fete mari, coane Lae pe mine sa ma scuzi m-ai perdut de sustinator.
    Si ti-am zis chiar erai simpatic. Da’sa stii de la mine operatiile gen Bratu de Himenoplastie merg doar la femei nu si la politicieni. Pai, ar fi culmea sa’l vad pe Ghita Ciobanu dupa ce só lansat cu pesedeu in politica si a continuat prostitutia cu pede minus le sa vina sa spuna ce buna si vartoasa este sageata liberala. Haida, de. Monser, ma lesi.
    Cat despre radicalizarea discursului, ala trebuia folosit din decembre 2008 cand v-ati carat de la guvernare. Acu, dupa doi ani, boboru’ trebuia sa va perceapa ca fiind cea mai guraliva voce in judet. Dar, mormolocii din cejeteu stiu ei cum sta treaba si atunci cum sa radicalizezi discursuri impotriva celui cu care faci bara-bara.

  2. robu e agresiv pt el. daca se voteaza legea invatamantului, trebuie sa aleaga. ori rector, ori politica. si cum el le vrea pe ambele, e suparat mort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.