Stamora Moraviţa, o poartă deschisă de vameşi contrabandiştilor

Stamora Moraviţa, o poartă deschisă de vameşi contrabandiştilor

1
DISTRIBUIȚI

Două capturi făcute astăzi de poliţiştii de la secţia 3 din Timişoara dovedesc faptul că vama Stamora Moraviţa este o poartă deschisă alcool contrabanda 1 ptigari contrabanda masina 1 pde vameşi pentru contrabandiştii care vin din Serbia. Agenţii au interceptat două autobuze înmatriculate în Serbia, care fac legătura între Vîrşeţ şi Timişoara.


În timpul controlului, poliţiştii au descoperit nu mai puţin de 200 litri de alcool. Cutiile cu sticle erau aşezate la vedere în zona de depozitare a bagajelor şi printre scaunele din autobuz. Vameşii de la Stamora Moraviţa nu ar fi trebuit decât să se plimbe prin vehicul ca să găsească marfa de contrabanda. Alcoolul a fost confiscat de poliţişti, care au aplicat şi mai multe amenzi contravenţionale. În cazul unui Audi 80 oprit pentru control s-a lăsat, însă, cu dosare penale pentru contrabandă. Maşina, în care erau arădenii Flavius Marcociu şi Ioan Belei, a fost practic „tapetată” cu cartuşe de ţigări sârbeşti, marca Fast. Tutunul de contrabandă a fost ascuns în scaune, în portiere sau în caroserie. La final, agenţii au „recoltat” nu mai puţin de 118 cartuşe de ţigări, care au fost predate unui echipaj de la Vamă, chemat la secţia 3.

1 COMENTARIU

  1. „Aim FAST for iu” cred ca este noul slogan al contrabandistilor din Stamora. Bai, nene macar acu’ cativa ani ani contrabansitu’ avea minim de decenta si ascundea marfa. Acu’ se trece ca la balamuc. Intr-o seara am venit de la sarbi si era plin de oameni simpli ce stateau la coada si asteptau semnalul vamesilor pentru a trece frontiera. La un moment dat, toata coada a luat-o la fuga spre vama romaneasca si a trecut ca rapidu’ prin halta, io ma asteptam sa aud somatii si impuscaturi, cand colo nu am vazut decat vamesi si politai razand de li se cutremurau burtile. Un alt preten mi-o zis ca asa se intampla in fiecare zi, iar cursa de 200 de metri incepe cand s-a terminat de incasat „vama” de la carausi. Io cred ca din aia de alrgau se poate alege vreo cativa sa reprezinte cu cinste Romania la probele atletice ca nu prea mai avem campioni de multisor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.