Deputatul Ciobanu îl vede pe primarul Ciuhandu candidat PD-L

Deputatul Ciobanu îl vede pe primarul Ciuhandu candidat PD-L

13
DISTRIBUIȚI

Deputatul Gheorghe Ciobanu a aruncat, astăzi, pe piaţa varianta candidaturii actualului primar al Timişoarei, ţărănistul Gheorghe gheorghe ciobanu portocaliu limba scoasa pressalertCiuhandu, din parte PD-L. „Domnul Ciuhandu are în acest moment trei variante: are varianta să fie candidatul unic al acestei coaliţii (ACD şi PSD), are posibilitatea să fie candidatul PDL, are varianta să fie candidat independent.Precum vedeţi, spectrul e larg de acoperire a candidaturii domnului Ciuhandu.  Eu, personal, nu exclud nici o înţelegere cu noi”, a susţinut Ciobanu în faţa jurnaliştilor.


Cu toate acestea, Ciobanu nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Ciuhandu, afirmând „chiar dacă este primar şi are patru mandate, nu mă puteţi convinge că domnul Ciuhandu este cel mai bun, cel mai deştept şi cel mai performant primar din judeţul Timiş”. După ce pedeliştii au anunţat că-şi vor desemna candidatul pentru Primăria Timişoara în urma unor alegeri interne făcute după modelul american, s-a renunţat la această variantă, acum susţinându-se că „omul surpriză” va fi anunţat după efectuarea unor sondaje de opinie. Ieri, Gheorghe Ciuhandu a afirmat că dacă va candida pentru un nou mandat o va face din partea PNŢCD, dar că va renunţa la această intenţie dacă va primi „un semn de la Dumnezeu”.

13 COMENTARII

  1. sa deie dumnezau sa catindeze dom Ciuhandu. barim atunci ramanem si noi mai departe in primarie si putem ajuta populatia timisoarei cum am facut pana acu. daca ramanem noi adin dom Ciuhandu dom Secretare dom’ Miut dom ciupa si tatz ailalti o sa va fie bine timisoreni asa ca votati CIUHANDU . sa treiasca domnu PRIMARE profesor doctor inginer

  2. Domnul Bere sperie angajatii Primariei cu comentariile sale, vad, spunand ca daca domnul Ciuhandu pierde alegerile acestia vor fi concediati. E posibil asa ceva, oameni buni? Nu ar fi cinstit deloc fiindca nu cred ca au facut afaceri (impreuna)…

  3. Subscriu la cele zise de Heineken, si eu cred ca familiile mafiote platesc o armata de postaci care sa scrie impotriva justitiarului Carlo Ciuhando dalla Chiesa.

  4. Alo, mister heineken. Ce ai cu bere? Vazut prin aburii de fermentatie pare chiar simpatic. Chiar crezi ca traim intr’o societate normala. La anormalitate pentru a te adapta raspunzi cu anormalitate.
    Crezi ca este normal ca dupa ce ai semnat un acord de colaborare cu un partid dupa un an de zile sa te’ntorci 180 de grade. De fapt, conu Ciuhandu a intors armele intr’o noapte. Atunci cand a rupt intelegerea cu Coifan si a parafat o alta cu Poenaru, in 2000. Cand Popovici a ajuns vicepresedinte la CJT. Asa ca de la Ciuhendu-barbosu’ tradator ma astept la orice.

  5. @heineken (la draft, banuiesc) si la butoi
    Trecand peste tenta glumeata a unor comentarii, nu cred ca cineva ar trebui sa plateasca postaci anti Ciuhendu. Datorita unor motive foarte simple.
    De exemplu, cei care stau in cartiere rezidentiale ale Timisoarei au un dinte maxim impotriva actualei administratii, datorita aprobarii construirii unor monstruozitati (ca se inalta ca neshte falusuri spre cer). Ala care langa piscina s’o trezit cu blocu’ construit are zece mii de motive de a comenta si a ura de „sanatate” la Ciuhendu’.
    Cei care vina acasa dupa amiaza si nu gasesc loc de parcare in fata blocului si se invart inca jumatate de ora prin zona pana’si parcheaza masina, de asemenea au motive sa’i ureze de bine Ciuhendului.
    Motivele pentru a deveni postac anti Ciuhendu sunt atat sde multe incat io cred ca banii ar fi ultimul motiv.

  6. @aburici de mehala:
    Cu toate ca ai sesizat ironia din mesajul meu tot m-ai tras de urechi… Asa ca am decis: cand te mai vad data viitoare la Vaporul, la masa cu Gogu Lâna n-o sa-ti fac cinste cu un Heineken, ci doar cu o Timisoareana!
    N.B. Chiar au construit un bloc la 10 metri de casa mea si mai deranjant decat umbra facuta (fiindca n-am piscina) e senzatia sinistra data de faptul ca nu-i locuit de nimeni.

  7. @heineken la butoi
    Io am sesizat umoru’ din postarea ta. Dar talibanii ciuhendisti nu. Pen’ca aia nu au sintu’ umorului, eventual il au pe cel al omorului.
    Cat de faptu’ ca beau cu Gogu Lana la Vaporu’ te inseli. N’am mai baut o bere cu Gogu de pe vremea cand era terasa Cina in veacu’ trecut. Dar cand ma voi hotara sa trec pe la Vaporu’ te anunt.

  8. dom ABURICI !
    digeaba vrei sa inshiruiezi ca BERE ii betiv shi ca be bere. afla ca BERE be numa palinka di cireshi shi baratzc. da nu in primarie ! ca la noi in primarie bee numa dom cojocare, dimineatza doi bere(ii aduce zilnic de la dom andrei bere nefiltrata alt BERE care o lucrat la intretinere ) pe stomac gol ca are probleme cu digestia shi ferea !

  9. hallo domnu !
    ghita ciobanu !
    n-ai sefu’ cosmaruri de cand s-or dat astia de la portocalii la vamesi ????????????
    ca otelu lu matale tot din …vama… mi rusine sa zic da sti matale la ce ma refer ! poate faci si matale o plimbare cu helicopteru la bucuresti ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.