SCANDALOS Membrii clanului Ştoacă, care aprovizionau cu heroină Lugojul, lăsaţi liberi de...

SCANDALOS Membrii clanului Ştoacă, care aprovizionau cu heroină Lugojul, lăsaţi liberi de judecătorul Flavius Ionescu

4
DISTRIBUIȚI

După audieri maraton care au durat până azi dimineaţă, procurorul DIICOT care instrumentează dosarul traficanţilor de heroină de laretinuti heroina lugoj  stoaca1 p
retinuti heroina lugoj 4 pretinuti heroina lugoj 2 pretinuti heroina lugoj 3 pLugoj a decis reţinerea pe 24 de ore pentru 19 dintre cei ridicaţi în cadrul operaţiunii „Autobuzul. Ieri, poliţiştii de la „Crimă Organizată” şi trupele speciale ale Poliţiei şi Jandarmeriei au descins la zeci de locuinţe ale traficanţilor de heroină din Lugoj şi Bucureşti, fiind ridicaţi suspecţii a căror activitate a fost monitorizată ani de zile.

În timpul anchetei a reieşit că o parte dintre consumatori au început să consume heroină încă de la 15 – 16 ani.


Heroina i-a „măcinat” pe mulţi dintre consumatori, numai în ultimele săptămâni, doi lugojeni murind din cauza supradozelor. Unul dintre ei este prietenul agentei de la Poliţia de Frontieră, Nicoleta Rain, care a fost ridicată pentru audieri. Poliţista este acuzată de trafic de droguri de mare risc, dar a fost lăsată în libertate pentru că este gravidă. Un alt heroinoman aflat în atenţia anchetatorilor nu a mai putut fi ridicat deoarece are cancer cu metastaze în fază terminală. Alţi consumatori suferă de hepatită şi alte boli provocate de consumul de heroină. Cei reţinuţi, traficanţii din Lugoj şi membrii clanului Ştoacă din Ferentari care aprovizionau cu heroină, vor fi prezentaţi, astăzi, Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile. În acest deja dosar, doi membrii ai grupării din Lugoj au fost deja arestaţi pentru trafic cu cannabis.  Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla toate detaliile.

UPDATE 1 Numărul celor reţinuţi  în dosarul „Autobuzul” a ajuns la 21. Primul lot, format din opt suspecţi, a fost dus, în jurul orei 15,40, la Tribunalul Timiş, DIICOT solicitând arestarea acestora.

UPDATE 2 Alţi zece traficanţi au fost duşi în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile.

UPDATE 3 În urma audierilor şi a deliberării, Tribunalul Timiş a emis mandate de arestare preventivă pe 29 de zile pentru primul grup de opt traficanţi.

UPDATE 4 Judecătorul Flavius Ionescu a dat o sentinţă năucitoare, decizând arestarea unui singur dealer de droguri din Lugoj din cei zece prezentaţi cu propunere de arestare preventivă. Printre cei care au scăpat şi sunt acum liberi se află şi cei şase membrii ai clanului Ştoacă. Aceştia erau cei aprovizionau cu heroină consumatorii din Lugoj, lucru recunoscut, de altfel, de aceştia. Acum vor putea să vândă, în continuare, moarte. Cel puţin până la judecarea de către Curtea de Apel Timişoara a recursurilor declarate împotriva deciziei Tribunalului Timiş

4 COMENTARII

  1. Traficanti de heroina sunt judecati in stare de libertate dar „perculosi” vamesi si politisti de frontiera sunt judecati in stare de arest preventiv.Justitia isi face treaba nu gluma.

  2. Unde-i CSM-ul? Doarme? Veniti sa vedeti ce specimene sunt in justitie,care dau sentinte total aiurea si nu raspund in nici un fel.
    Cred ca alaturi de drogati ar trebui sa stea si judecatorul ala dement.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.