Bursa Mile Cărpenişan, ediţia a doua

Bursa Mile Cărpenişan, ediţia a doua

0
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro anunţă lansarea celei de a doua ediţii a „Bursei Mile Cărpenişan”, destinată studenţilor şi masteranzilor la Jurnalistică,  care doresc să-şi pună în valoarea cunoştinţele teoretice pe teren. Doritorii trebuie să trimită, până la data de 12 ianuarie 2012, un mail la adresa  redactia@pressalert.ro care să conţină următoarele date – nume, prenume, vârstă, facultatea şi anul unde este student, număr de telefon pentru contact  şi un text de maxim 2000 de semne în care să explice ce înseamnă pentru ei presa.

Ulterior va avea loc un interviu în urma căruia vor fi selectaţi 10 candidaţi.


Aceştia vor merge pe teren, urmând să lucreze alături de echipa PRESSALERT.ro. În urma evaluării activităţii, în luna martie, cel mai bun va primi Bursa Mile Cărpenişan care va consta într-un kit complet pentru ca un jurnalist să-şi poată face treaba – un notebook, reportofon şi alte ustensile. De asemenea, câştigătorul va avea posibilitatea de a se alătura echipei PRESSALERT.ro.

„Bursa  Mile Cărpenişan” a apărut  din dorinţa de a păstra vie memoria jurnalistului, colegului şi prietenului nostru plecat prea devreme să ia interviu îngerilor. Mile Cărpenişan a fost un jurnalist care şi-a respectat meseria şi niciodată nu şi-a negociat principiile. Cu un simţ aparte în a găsi ştirile, nu avea în vocabular expresia „nu se poate”. Celebru pentru corespondenţele sale ca om de televiziune de pe fronturile din Serbia, Kosovo sau Irak, Mile Cărpenişan a fost, în primul rând, ziarist de presă scrisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.