Cât se dă şpagă să ajungi general

Cât se dă şpagă să ajungi general

5
DISTRIBUIȚI

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a unui colonel de la Jandarmi după ce l-au dovedit că a dat şpagă pentru a fi avansat   la gradul de general. Comandant al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montani Sinaia, colonelul Dumitru Chiriţă  i-a remis unei persoane, în iunie 2011, suma de 2.000 lei pentru ca aceasta să-şi folosească influenţa pe lângă factori de decizie din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, în vederea avansării inculpatului la gradul de general şi numirii sale într-o funcţie superioară.


Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a colonelului pentru cumpărare de influenţă.

5 COMENTARII

 1. este o facatura !
  una din doua:
  sau dom’ colonel este un TAMPIT, si a ajuns la gradul de colonel tot pe shpaga; sau, cineva ne crede pe noi cititorii TAMPITZI, si-l da pe goarna pe handicapatu’ asta care voia, chipurile, sa ajunga general pe o shpaga de 20 de milioane vechi(un chef modest la un club mediu !?), parca n-am stii cum se fac avansarile nu numai in MAI ci si la ceilalti militari din romanica.
  in concluzie, HAI SICTIR DOM’ ZIARIST SI PLIMBA URSU.

 2. Daca DNA ar vrea cu adevarat sa faca treaba,ar trebui sa ancheteze modul cum a ajuns general si Ontanu,Oprea si cei peste 700 de generali facuti de Basescu in cei 7 ani de mandat prezidential.In Romania zilelor noastre,gradul de general a devenit ceva comun,se acorda fara discernamint,in lipsa criteriilor de,onare,curaj,merite pe cimpul de lupta,acte deosebite in slujba patriei.Gradul de general se cumpara pe sub mina, cu spagi grase,pentru avantaje materiale ale celor care il dobindesc.Este rusinos sa fi general in Romania.

 3. bey banatzene,
  las-o jos ca macane.
  parca in DNA nu sunt tot generali d’ashtia facutzi la kg. Cosneanu de pilda, un prapadit venit cu pluta de la resita, care si-o facut vila tot pe shpaga. da’ o sa-l bata dumnezeu si pe asta cat de curand ca totz platesc pana la urma intr-un fel sau altul pt. porcariile pe care le-au facut.

 4. DACA TOT SCRIETII DESPRE SPAGA PENTRU A AJUNGE GENERAL UITATI VA LA VOI IN CURTE UNDE AVETI UN VIERME PDL LA CONDUCEREA POLITIEI DE FRONTIERA TIMIS CUNOSCATORI STIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.