Preşedintele Băsescu a promulgat o lege înainte să fie adoptată

Preşedintele Băsescu a promulgat o lege înainte să fie adoptată

2
DISTRIBUIȚI

Preşedintele României Train Băsescu a promulgat o lege, la sfârşitul anului trecut, înainte ca să fie adoptată de Parlament, după cum reiese din informaţiile publicate în Monitorul Oficial. În 5 decembrie, parlamentarii au validat o modificare unui articol privind vânzarea de locuinţe şi spaţii cu altă destinaţie construite din fondurile statului şi din fondurile unităţilor economice su bugetare de stat.


Prin aceasta modificare s-a stabilit ca respectivele spţii să fie vândute,de acum încolo, la preţul pieţii stabilit de către un expert autorizat. Toate bune şi frumoase numai că preşedintele Traian Băsescu a adoptat decretul nr.909 privind promulgarea legii încă din…2 decembrie 2011, cu trei zile înainte de adoptarea legii de către parlamentari.

2 COMENTARII

  1. bai… pe 5 decembrie devine lege. ea a fost votata in noiembrie, trimisa apoi la promulgare, promulgata pe 2 decembrie, publicata in monitorul oficial si boom, pe 5 devine lege. fantasticule. m-ai facut sa pierd 5 minute pe google si cdep. Puteai sa faci tu asta si aflai ce s-a intamplat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.