Patru braconieri au picat de fazani

Patru braconieri au picat de fazani

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase împreună cu cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice au reuşit, ieri, prinderea mai multor braconieri. T. Florin, de 35 de ani, din Timişoara, D. Alexandru, de 39 de ani,  T. Jivco, de 55 de ani şi L. Dragoslav, de 50 de ani, toţi din Variaş, au fost identificaţi după ce au vânat mai mulţi fazani, fără a avea autorizaţie valabilă. Vânătoarea a avut loc pe raza localităţii Variaş, în fondul de vânătoare Bărăteaz, gestionat de AJVPS Timiş.
Cei patru au fost conduşi la sediul poliţiei, unde s-a stabilit că suspecţii s-au deplasat să alimenteze hrănitoarele de pe fondul de vânătoare, iar când au terminat, au efectuat o partidă de vânătoare, deşi nu deţineau autorizaţie.


A reieşit faptul că bărbaţii sunt membri ai AJVPS Timiş şi deţin legal arme letale cu destinaţia vânătoare. Poliţiştii au dispus ridicarea a trei puşti de vânătoare şi 71 de cartuşe calibrul 12 mm în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic, uz de armă letală, fără drept şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme sau muniţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.