Deputatul PNL Dugulescu nu a fost la moţiunea de cenzură

Deputatul PNL Dugulescu nu a fost la moţiunea de cenzură

3
DISTRIBUIȚI

Deputatul Marius Dugulescu, plecat din PD-L şi primit de curând în PNL chiar de Crin Antonescu care l-a prezentat ca pe o achiziţie importantă, lipseşte de la un moment crucial  pentru USL. Acum o săptămână când intra ăn PNL, Dugulescu susţinea că ” “a fost o decizie greu de luat. Atunci am spus că în acel moment nu plec. Viaţa este mai complicată. Nu este aşa de simplă cum puneţi dumneavoastră întrebările. Nu am un interes personal, nu am afaceri. Singurul motiv pentru care am plecat din PDL este că vreau să reprezint interesele cetăţenilor.


N-am mai putut sta într-un partid care se îndepărtează de cetăţean”.

Deşi s-a dat adunarea tuturor parlamentarilor opoziţiei în încercarea de a dărâma guvernul Ungureanu, Dugulescu nu a apărut. Acesta este dat dispărut de colegii săi liberali, Dugulescu nerăspunzând la telefon şi fiind de negăsit. Într-o postare mai veche de pe contul său de Facebook, Dugulescu afirma că ”Uniunea Social-Liberală, un simulacru de democraţie!”. Deputatul liberal Horia Cristian a confirmat lipsa din sală a lui Dugulescu, comentând că „noi îl aşteptăm să apară. Mai este până la vot, dar poate nici nu mai este nevoie de votul său ca să treacă moţiunea. Dacă Marius Dugulescu nu va fi alături de noi, evident se situează în afara PNL”.

Mai multe surse parlmentare au confirmat pentru PRESSALERT.ro că Dugulescu a anunţat că nu va vota moţiunea de cenzură împotriva guvernului Ungureanu pe motiv că nu poate să dea acum un vot împotriva celui pe care l-a susţinut de curând la învestire.

3 COMENTARII

  1. daca era un oportunist Dugulescu mergea la putere sa-i fie bine cu gasca USL, din cate vad eu da dovada de mare caracter ca a plecat de la putere(PDL) la opozitie ca sa construiasca o dreapta puternica si apoi cand e pus in fata examenului de a darama dreapta(MRU) si a da un vot pt un premier socialist prefera sa suporte consecintele si sa fie coerent cu sine insusi si principiilor sale.Alege inca odata opozitia dar asta dovedeste caracter, aveti tot respectul meu dle deputat Dugulescu .Mai rar asa politicieni ca d-voastra.si nu sunt baptist cum acuza unele exemplare pe aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.