Ciuhandu nu mai candidează la Primăria Timişoara. Vezi înlocuitorul

Ciuhandu nu mai candidează la Primăria Timişoara. Vezi înlocuitorul

4
DISTRIBUIȚI

Gheorghe Ciuhandu nu va mai candida din partea PNŢCD pentru un nou mandat de primar al Timişoarei, au confirmat mai multe surse. Acesta a ezitat îndelung să-şi anunţe intrarea în cursă pentru cel de-al cincilea mandat, susţinând că aşteaptă un semn divin de Sfântu Gheorghe.


Asta după ce a purtat negociri cu toate partidele politice în speranţa că va găsi susţinerea care să-i garanteze câştigarea fotoliului de primar. Decizia a fost confirmată într-o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PNŢCD, aici decizându-se ca să fie candidat actualul viceprimar Adrian Orza. Un indiciu al acestei mişcări a fost şi în Monitorul Primăriei, în ultima ediţie a ziarului cele mai multe articole avându-l în prim-plan pe Orza, nu pe Ciuhandu, cum era de obicei. Pentru mâine este anunţată o conferinţă de presă a lui Gheorghe Ciuhandu la Primăria Timişoara

4 COMENTARII

  1. Prin aceasta retragere ii da cale libera la primarie lui Robu, intarit acu’ o saptamina si prin racolarea liderului pocAIt dugu.. Ori se stie, cine are voturile baptistilor, cistiga Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.