Ce spune pedelistul Nodiţi despre retragerea sa din campania electorală

Ce spune pedelistul Nodiţi despre retragerea sa din campania electorală

5
DISTRIBUIȚI

Medicul Gheorghe Nodiţi a pus, astăzi, diagnosticul cu privire la zvonurile potrivit cărora se va retrage, ca şi candidat al PD-L, din cursa pentru Primăria Timişoara.„Dezinformare.  Zvonurile despre retragere vin foarte clar din zona USL, respectiv de la candidatul lor ,  Nicolae Robu.  Această campanie faraonică pe care o face în plină criză vine doar să confirme sondajele noastre de opinie şi disperarea candidatului”, a explicat pedelistul.  Chiar şi „sabotat” de către USL Timiş, Nodiţi este mai mult decât încrezător în şansele lui de a câştiga fotoliul de primar.  Asta pentru că, spune ,  mulţi susţinători ai ţărăniştilor şi chiar mulţi din cei care au fost fericiţi la apariţia USL vor vota portocaliu, fiind dezamăgiţi de opţinea USL pentru Primăria Timişoara.


Declaraţiile lui Nodiţi au la bază sondaje al PDL Timiş, care, evident, nu au fost făcute publice.  Şi pentru a demonstra că nu se teme de concurenţă, Nodiţi l-a  provocat pe Nicolae Robu la o confruntare publică.

 Acuzatul, Nicolae Robu, a explicat, după o rafală de râs la auzul celor spuse de Nodiţi:  „eu nu am discutat niciodată despre retragerea domniei sale.  Zvonurile nu îmi aparţin. Nu am spust niciodată nimic despre retragerea domniei sale”. Cât despre confruntare, Robu  e de acord.  Dar are o cerinţă – „să vină cu toţii să se confrunte cu mine. Dar toţi la un loc, nu pe rând, că doar nu pot să îmi fac programul după fiecare în parte”.

5 COMENTARII

  1. Asta toata e o manarie a PNTCD+PDL sa sensibilizeze electoratul victimizandu-se, ca intr-un final Noditi sa se retraga pentru ca Orza sa ia voturile.

  2. Se stie ca pdl a batut palma la nivel local cu pntcd pentru ca au afaceri impreuna la nivel de primarie, dar tot degeaba cu 5% cat ar fi avut noditi orza o sa aibe maxim 25% , insuficient…si ne bucuram ca scapam in sfarsit de caracatita asta din primarie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.